Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ви е голяма спалнята?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко ви е голяма спалнята?

Хихи. Познато.

Нашия си има креватче. Заспива на спалнята (често като го приспивам, заспивам преди него ) Майка му като си ляга, го мести на креватчето му, което е точно до спалнята.

...да, ама по някое време през нощта нашичкия най-безцеремонно долазва, прескача спейки майка си, и се намърдва между нас.

По темата - спалнята ни е 164/190. Засега се сместваме дори и тримата, но като станем четирима - не знам какво ще правим.

...ама пък миришат вкусно, като заспят. Мен нашия ме приспива за секунди. Живи и здрави да са.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Хихи. Познато.

Нашия си има креватче. Заспива на спалнята (често като го приспивам, заспивам преди него ) Майка му като си ляга, го мести на креватчето му, което е точно до спалнята.

...да, ама по някое време през нощта нашичкия най-безцеремонно долазва, прескача спейки майка си, и се намърдва между нас.

По темата - спалнята ни е 164/190. Засега се сместваме дори и тримата, но като станем четирима - не знам какво ще правим.

...ама пък миришат вкусно, като заспят. Мен нашия ме приспива за секунди. Живи и здрави да са.
      Същото е и при мен. Аз заспивам с по-големия, мама с по-малкия. На другия ден като ме пита кога е заспал й казвам да пита него кога аз съм заспал.

Коментар

[QUOTE=drukman;1207034]А кажете къде да легнеме с жената.

Що ли ми е познато....
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
          Говори си....
          ДА ти даде Господ и кротко дете да гледаш!
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

При мен всички деца стават кротки, гладни и поспаливи. И моите, и чуждите.

Коментар

Вие поне можете да спите. Ми аз ..?

Към 22:00 почваме масаж и гимнастика, след това се къпем, преобличаме се. После се кърмим, ама често не щем и трябва татко да тъпче биберона. Докато се усетим - минало 23:00. Поне по това време хлапето заспива лесно. Докато ошетаме с жената, това което не сме успели през деня - минало е полунощ. На накрая си лягаме. Заспиваме. Някъде към 2:00-3:00 започват въздишки и пъшкане. Чува се мляскане в тъмното - МЛЯС-МЛЯС-МЛЯС. Светвам нощната лампа, гледам в кошчето - онова спи блажено. Гася лампата и заспивам. Обаче след 15 минути пак - МЛЯС-МЛЯС-МЛЯС. Пак светвам лампата - гледам в коша - малкия спи, ама налапал чаршафа и го млящи. Вдигам го, целия напикан, памперса прелял и трябва да се преобличаме. Айде търси дрехи, преобличаме се, будя майка му щото само нейните цици са пълни с мляко. Почва да суче, но точно след минута заспива и няма будене!!! Натъпквам го в коша, лягам да спя. В 5:30 ми звъни телефона, че съм на работа ...

Ей за това говорим:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1050189.jpg
Прегледи:1
Размер:88.1 КБ
ID:5189012

Иначе спалнята е 180х200.
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Да бе, и бабите така казват - колко послушни и кротки били. Пък вкъщи друго виждам. Не, че искам кротки деца де, но малко ми идва в повече някой път.

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                  Вие поне можете да спите. Ми аз ..?

Към 22:00 почваме масаж и гимнастика, след това се къпем, преобличаме се. После се кърмим, ама често не щем и трябва татко да тъпче биберона. Докато се усетим - минало 23:00. Поне по това време хлапето заспива лесно. Докато ошетаме с жената, това което не сме успели през деня - минало е полунощ. На накрая си лягаме. Заспиваме. Някъде към 2:00-3:00 започват въздишки и пъшкане. Чува се мляскане в тъмното - МЛЯС-МЛЯС-МЛЯС. Светвам нощната лампа, гледам в кошчето - онова спи блажено. Гася лампата и заспивам. Обаче след 15 минути пак - МЛЯС-МЛЯС-МЛЯС. Пак светвам лампата - гледам в коша - малкия спи, ама налапал чаршафа и го млящи. Вдигам го, целия напикан, памперса прелял и трябва да се преобличаме. Айде търси дрехи, преобличаме се, будя майка му щото само нейните цици са пълни с мляко. Почва да суче, но точно след минута заспива и няма будене!!! Натъпквам го в коша, лягам да спя. В 5:30 ми звъни телефона, че съм на работа ...

Иначе спалнята е 180х200.
                  Колега, при тоя режим и 3х3 да ти е спалнята.... Да сте живи издрави и бързо да порастнете!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз съм привилегирован значи. Мойта щерка като ревеше, аз си спях до нея като пън. Да ми е жива и здрава жената, ама си я отгледа сама. Аз най много един два пъти да съм я чул.
                    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Дай хапчето (или е с рецепта )

Иначе това е спалнята която никога не ни е малка 180х220 and the world

Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Явно не съм обяснил добре. Основният проблем при мен не е липсата на кревати. Проблема е в това, че всички спят на моя креват, без значение кой е той.
                        Аз хъркам така, че една група уморени и пияни офроудъри не можаха да спят от мене на Батак. От тогава не ме канят.
                        Това не ме спасява в къщи. Никакво хъркане не може да събуди мойте жени. Ако лекинко преместя някоя на друго легло, тя се събужда моментално и с мрънкане в просъница се връща на мойта възглавница, нищо, че е твърда.
                        Голяма радост са децата ама аз съм 120 кила и спането на 30см свободно място ми идва малко......
                        Няма да споменавам, че голямата щерка се е метнала на майка си. Спи на диагонал и от 2 метра креват нищо не остава. Правете сметка какво става когато са и двете.
                        А малката растееее.
                        Последно редактирано от drukman; 29-06-10, 19:28.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Явно не съм обяснил добре. Основният проблем при мен не е липсата на кревати. Проблема е в това, че всички спят на моя креват, без значение кой е той.
                          Аз хъркам така, че една група уморени и пияни офроудъри не можаха да спят от мене на Батак. От тогава не ме канят.
                          Това не ме спасява в къщи. Никакво хъркане не може да събуди мойте жени. Ако лекинко преместя някоя на друго легло, тя се събужда моментално и с мрънкане в просъница се връща на мойта възглавница, нищо, че е твърда.
                          Голяма радост са децата ама аз съм 120 кила и спането на 30см свободно място ми идва малко......
                          Няма да споменавам, че голямата щерка се е метнала на майка си. Спи на диагонал и от 2 метра креват нищо не остава. Правете сметка какво става когато са и двете.
                          А малката растееее.
                          Ми той един колега по-нагоре вече ти го е казал де - на онова жълтото креватче отляво
                          Да са ти живи и здрави
                          Аз засега нямам този проблем, защото още нямам деца, ама като имам и аз ще пиша в тая тема вероятно
                          Все пак кой не обича да спи на широко легло?
                          Спалнята ми е 164 см широка, дано да стигне на първо време, ама имам и резервни варианти - в хола, в кухнята на разтегателния диван ...
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

drukman:
                            След някоя и друга година в духа на най-добрите традиции ще те изгонят на дивана в кухнята. Та, радвай се, че още има жени, които искат да спят при тебе, пък били те и твоите.

п.п. какво ли съветвам, при мен даже и котаракът има претенции как точно АЗ да легна. За него имам статута на легло.

Коментар

И аз имах същия проблем(то това не е проблем а най голямото щастие).
                              Реших го миналото лято.Докато бяха на море им взех двуетажно легло(не че до тогава си нямаха тяхни),преди да се приберат вкъщи ги "засилих" по телефона че имам голяма изненада като се приберът.Като се прибраха направо по леглата.
                              От тогава рядко имам такива "проблеми".

П.П.Да са ни живи и здрави на всички

Забравих да дам размер 180х190
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от ТониМонтеро; 29-06-10, 20:07.
                              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
                                И аз имах същия проблем(то това не е проблем а най голямото щастие).
                                Реших го миналото лято.Докато бяха на море им взех двуетажно легло(не че до тогава си нямаха тяхни),преди да се приберат вкъщи ги "засилих" по телефона че имам голяма изненада като се приберът.Като се прибраха направо по леглата.
                                От тогава рядко имам такива "проблеми".

П.П.Да са ни живи и здрави на всички

Забравих да дам размер 180х190
                                Определено си ги зарадвал много. Аз и брат ми едно време си мечтаехме за легло на два етажа, ама нашите така и не ни взеха такова.

А един приятел 8 пъти си чупи крайниците. Два от тези пъти бяха при скок от втория етаж на леглото му. Вярно че е частен случай, ама си има риск.
                                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X