До: В шапката марихуана
Не мога да схвана замисъла
( ако не е нахално може ли да го кажеш с думи прости , мерси !
Първоначално публикуван от Nataly
Преглед на мнение
( ако не е нахално може ли да го кажеш с думи прости , мерси !
. Значи това дето мозъка спира да си го произвежда, пък те кара да се чувстваш щастлив го няма в хапчета. Това е проблем свързан с хероина. Точно това го прави и труден за отказване, че трябва време да заработи жлезата, а не да се търси хероин. Хапчетата са друга бира. В България особено, хапчетата са предимно и основно Екстази, което обаче не е баш екстази. Що ли, ми щото в екстазито освен амфетамин под няк'ва форма има и МДМА, който обаче по неясна причина не е на мода. Чувал съм, че мутрите не дават да се вкарва и продава и прочее/интересното е, че постигат резултати несравними с държавните органи/... Та е и факт, намират се "качествени", но трудно. Сега вече очаквам да ме набедите за заклет наркОман, но уви не съм. Особено не си падам по синтетична дрога. Та мисълта ми е, че въпросните хапове нямат този ефект, който споменава цитараното от мен. Екстази се използва предимно и основно като енергиен стимулант на парти и купонче, за секс също. Въздейтвието му е еуфорично, но няма нищо общо с отнасящото въздействие на хероина. Подходящо е за забави, лошото му е, че основната му съставка е пак амфетамин, достъпен, ефтин и гаден. И особено гаден като се смесва с алкохол, което повярвайте ми е обичайната практика. Та в тази ситуация, цигарките с тютюн и джойнт бледнеят. Амфетаминените почитатели никак не ги избива на марихуана. Почвам да се чудя дали не е добре да вметна, че като цяло наркотиците се делят на депресанти и антидепресанти... И да пусна бомбата, любимото ми е да споря с любители на алкохолните пари, другари, алкохолът е Депресант
...
. Кажи му на това дете, че дори и да иска да пуши, това не се прави току така и не може просто да си купува каквото и да е и да пуши както и да е, където и да е, с който и да е. Кажи му като приятел, че ако иска да пуши и пие е добре да изчака още няколко години поне, да може да е по-стабилен и опитен. Щото да се напуши с трева може и да изглежда безобидно в неговите среди, но реално не е. Не дори от тревата, а от нелегалността на този цял процес. Това не е сирене, няма срок на годност, производител, няма контрол на качеството, нищо... Не може просто да си на 14 и да ти работи късмета всеки път. Да видиш детето си в безсъзнание или припаднало в клуб или канафка не си е работа, но на него може да му се случи от нищото и да си изпати много по-сериозно от това просто да се "напафка". Децата днес нямат респект. Към нищо. Съответно и към наркотиците. И това е много сериозен проблем. Щото с тях шега не бива. Ще кажете ето, кофеинът е легален. Дам, но има ред страни, в които Ред Бул и подобните му са забранени! Кофеин в големи количества е много опасно! Е колко му е на 1 14 годишен да пийне 5 редбулчета? Що не и кафенце? Около нас има 3-4 училища. МИ тея дЯца пушат като улави бре. 1/2та са ми до гърдите и по-малки. Обаче нали, шаш. В шапката има коз. Е щом е нелегален начи лошУ. Само се чудя тия табели, на малолетни алкохол и цигари не продаваме. Ами добре де, тия деца от къде взимат толкоз цигари??? А алкохол??? Все по-често в парка съзирам гнусната гледка, на малки момичета пиещи бира от бутилката и хихикащи неразбираемо... Чат пат се намират и трупчета
. Значи от каква възраст е подходящо да се захранва детето с бира? И дали да давам на бебока?!
))
!
Коментар