Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"подвизите" ви на младини ..или за какво са бели косите на Родителите

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • "подвизите" ви на младини ..или за какво са бели косите на Родителите

    Ясно е, че времената са вече други и геройствата, с които се славехме почти са невъзможни днес...хм то не е точно тъй..но челание да има.

    Имам два подвига, които са причина за поне половината бяла коса на главите на моите родители Родителите.

    1. от батковците в махалата дочух какво се случва с поставянето на мая за хляб в тоалетните (особено в тези турски тип) и заедно с един съратник решихме да проверим наученото. Вложих аз всичките си спестявания в закупуване на мая около 3 кг., я изсипахме в тоалетните на училището, и доволни влязохме в час. Мина този час, мина и следващия, и в средата на последния чухме звънеца. Излязохме и трагедия - потоп. Разливът беше излязъл от тоалетните и упорито напредваше да излезе и от училище. Заради нас ХЕИ затвори за обеззаразяване сградата за два дни. Бяхме герои, но с намалено поведение.

    2. преподавателят ни по химия сподели как можем да направим много красиви лилави кристали, които при удар или нагряване гърмят и отделят красив лилав дим. Те се правят от две съставки, които ще запазя в тайна (за безопасност). Снабдих се аз по неведоми пътища с материалите, забърках адската смес и реших да се похваля на учителя с геройството. Да ама не да му ги занеса, а изсипах цялото количество под изтривалката му в училище пред неговата стая с идеята след взрива да му кажа "Ха видя ли колко съм научил". Та направих аз така, само дето след взрива изтривалката се разхвърча на парчета, учителят почти припадна и едната обувка му беше скъсана. Дим, шаш и паника. Тука вече нямаше какво да ме спаси. Размина ми се ТВУ, но ме изключиха и така.

    Та днес като бъдещ родител ми е много интересно какво да очаквам.
    Черно, мирише и разваля характера!

  • #2
    До: "подвизите" ви на младини ..или за какво са бели косите на Родителите

    Разсмя ме с тази смес ,тя гърми на лек натиск и такива майтапи стават.Докато е мека се маже краката на стола на който сяда учителката и не мога да опиша какво става или се разхвърля на малки топчета по подиума.
    А щуротиите нямат описване -най големи са били като ме гонят ченгетата- аз с мотора те с Нисата по черните пътища.
    Емоции.

    Коментар


    • #3
      От: "подвизите" ви на младини ..или за какво са бели косите на Родителите

      Ами возенето на буферите на трамваите при лятното кино. 3 пъти при кварталния и един път в 4 то РПУ. Кандидаствам за МВР и кадровика ми вади досието от 4 РПУ и ми казва почвай да казваш какво си правил като малък. Амииииии................ и след кратко обяснение минах хииихихиихихиихиххи
      ЛАДА НИВА 1.7
      Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X