Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение между бебе и родител :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сравнение между бебе и родител

Щях да имам, ако държавата ни беше по-читава и стимулираше по някакъв начин развитието в нАуката. Или ако мама и тате можеха да ме издържат, докато аз работя за чест и слава
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Иначе е добре детето да се кърми по-дълго време - така се предават антитела от майката и детето е с по-силна имунна защита, но някои хора бая се вживяват в ролята си
      И аз така се вживявам чат-пат и искам да подсиля имунната система на дамите и имам известен успех май ...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
        Фани,когато си кърмила нямаше ли помпи за изпомпване ,за да не се получава мастит,болки и т.н......
        Имаше, но не вършеха работа, както каза и Ясен
        А баба викаше: "Око да види, ръка да пипне!" Та и в случая ръцете бяха най-добрия инструмент.
        Жоро, не залъгвай дамите - това дето им предлагаш са чисти протеини, а става и за външна употреба - една приятелка твърди, че по-добър крем за лице не знае
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Въх, как щях да продължа да се излагам, ако не беше ти, Фани !
          Благодаря ти !

И аз имам взети изпити по органична химия, ама тогава козметиката не беше на такова високо ниво, та основно се разчиташе на "активните белтъци".
          Ш-шт, стига вече, че виж в каква тема сме !

Коментар

Ехххх тези приятелки,все те казват
            SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Една рецепта за запушени канали в гърдите.
              При жена ми подейства. Вечерта го слага и на сутринта няма никакви бучки.

Рецептите на Ванга
              Смесват се ръжено брашно, стопено прясно масло и прясно мляко и се прави малка питка от мекото тесто. Слага сe на болното място. Лечението се прилага няколко пъти, като тестото стои през цялата нощ.

http://www.lekar.bg/news-115/info-52..._id=115&id=523
              Прикачени файлове
              [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Първоначално публикуван от priap Преглед на мнение
                Една рецепта за запушени канали в гърдите.
                При жена ми подейства. Вечерта го слага и на сутринта няма никакви бучки.

Рецептите на Ванга
                Смесват се ръжено брашно, стопено прясно масло и прясно мляко и се прави малка питка от мекото тесто. Слага сe на болното място. Лечението се прилага няколко пъти, като тестото стои през цялата нощ.

http://www.lekar.bg/news-115/info-52..._id=115&id=523
                Е аз с подобно нещо си лекувах синузита... Факт е, че тестото, даже и без тея добавки издърпва гняс от тялото...

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                  ...
                  по-лесно да го накърмиш от колкото да топлиш вода , да правиш мляко, да миеш шишета..., пък и става навсякъде, опитай се да намериш микровълнова печка в 5 сутринта в Български Хотел...
                  Мммм, абсолютно си прав. За това нашите кумци си я взеха това лято в колата и си я донесоха на морето. Заедно с куп други уреди и важни за отглеждането неща. Направо му се учудих къде ги е събрал.

Мисля, че още нещо могат само бебетата. До 6 м. (ако не се лъжа за възрастта) могат да преглъщат и да дишат едновременно. След това се затваря някаква клапа, ама те докторите по-добре ще кажат.
                  Последно редактирано от nikidd; 17-01-08, 23:01.

Коментар

Каква ли ще да е тази клапа незнам,ама като гледам на малката "дроселчето" ,нещо като автоматичен смукач ще да е
                    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

За запушени канали има перфектна хомеопатия - резултата е светкавичен.
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

...Алекс,колкото до микровълновите сутрин в хотелите,ами има решение-ТЕРМУС или Термос,НЕЗНАМ КАК СЕ ПИШЕ ТОЧНО
                        решението е ел. кана за вода - поне контакти има в хотелите! с каната може освен мляко да се прави и попара /за по-големите малчугани/...

а зъбите нормално поникват на 3-6м и не пречат на бебето да бозае /само на майката/
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не съм сигурен дали ел.каната може да заври вода,ама може и да може де.Нали трябва да е преварена водата.

Коментар

Не съм сигурен дали ел.каната може да заври вода,ама може и да може де.Нали трябва да е преварена водата.
                            Може. Ама може и фазата да те полази от нея, зависи от пияницата - електротехник на хотела.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                              решението е ел. кана за вода - поне контакти има в хотелите! с каната може освен мляко да се прави и попара /за по-големите малчугани/...

а зъбите нормално поникват на 3-6м и не пречат на бебето да бозае /само на майката/
                              Има много начини, ама ние сме Мързеливи хеле в 5 сутринта (отдавна не се е случвало че нашата "Принцеса" порасна) - млякото правим с детски води (обикновенно Девин (не е реклама)), а с микровълновата на 800Вата и 40 сек става перфектна температурата
                              С каната не можеш да оцелиш температурата и трябва да охлаждаш а това е много, много време когато детето реве за мляко

Коментар

Хайде сега да видим кой ще ми отговори на едно въпросче,тъй като съм горд баща на 3м дъщеричка!!!Та въпроса ми е:
                                "Какво умее да прави едно бебе ,което ние голямите не умеем да правим"?
                                Надявам се да се досети някой родител

Първо, ЧЕСТИТО!!! Наистина няма по-голяма радост от това - да станеш баща (абе, родител като цяло, ама не знам как е от женска гледна точка! )
                                А сега на въпроса ти! Спред мен децата притежават онази първичност и непринуденост, коята при нас, възрастните, с напредването на жуизнения цикъл, постепенно се загубва! И може би едва в края на живота ни отново се "връща" , когато някои отново стават безпомощни като бебета, но това е друга ема на размисъл.
                                В този ред на мисли, едно дете може и да си лапа краката, и да се нааква в леглото, и да вдига "скандали" (разбирай: крясъци и плачове) пред хората и т.н. - вес неща, които ние, възрастните, не правим от страх "какво ще кажат хората" . Е, не че е нужно да стигаме до подобни "бебешки крайности" , ама никак няма да ни навреди отвреме навреме да сме първични и спонтанни, дори напротив!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X