.....майка към детето на излизане : Докато ме няма с какво ще си играеш, с бавачката или с влакчето? "Зависи татко с какво ще си играе" бил отговора.......
То добре, че е детето та да се оправдаваш..........иначе как ще кажете на жената виж какво си купих.......готин джип да ти е жив и здрав малкия беладжия.
Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
Честита нова придобивка, то крушата не пада по далеч от дървото
Само за аквата да те питам добре ли е укрепена, че да не стане фал и какви риби има? Питам, че ще имам за раздаване на китки да ли ще ти свършат работа.
Честита нова придобивка, то крушата не пада по далеч от дървото
Само за аквата да те питам добре ли е укрепена, че да не стане фал и какви риби има? Питам, че ще имам за раздаване на китки да ли ще ти свършат работа.
Добре е. Това, което стърчи е 10-15% от аквариума. Целият има може би 80кг, така че споко - няма мърдане.
Иначе има 2 скаларии, 4 неонки, 1 телескоп, 1 златна, 2 тип Немо, 1 молинезия, 2 гупи, 1 неизвестна, 4 охлюва(+ няколко стотин неизлюпени яйца под капака и изпадали в чакъла на дъното) и един слънчак дето си го прибрахме след един риболов есента.
А естествените китки ги разкарахме, че много затиняват водата и сега караме на изкуствени пластмасови.
Това лято мисля да кача голямата дъщеря на нивата да покара малко в полето . На 7 години е а вече пита тати трудно ли се кара кола На 6 години мене вуйчо ми ме качи на неговия запорожец .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар