Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Детски мини ски

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Детски мини ски

    Колеги и приятели решил съм за празниците да подаря на бесника детски мини ски гледах едни габровски някой сблъсквал ли се е с това чудо или нещо подобно през последните години и бихте ли ми препоръчали нещо от сорта.
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

  • #2
    От: Детски мини ски

    Здравей ски от Габрово за първи път чувам лично аз де, огромен избор за дете има в София на стадион Васил Левски, аз предната седмица от там купих на племеника ми. Но виждам че ти си от Червен бряг и идея къде продават ски втора употреба нямам идея.
    Моята теория за закупуване на малки деца ски екипировка чисто нова е оправдана според мен тъй като след 1 година или малко повече ще умалее и за това.
    Не е никак трудно да оборудвате своя малчуган за пистата. В повечето специализирани спортни магазини вече се продават малки размери грейки, ски-обувки и ски. Трябва да предвидите също каска (за по-голяма сигурност), очила, ръкавици и разни други дребни детайли. Щеки ще трябват малко по-натам.

    Първоначално децата карат без щеки, защото не биха могли да координират едновременно движенията и на краката, и на ръцете. Освен това, при евентуално падане би било много по-опасно да държи и щеки, а да не говорим, че именно те биха могли да са причина за падането. Когато поотрасне детето и стане по-координирано, тогава вече се въвеждат и щеките.

    Но да се върнем на екипировката! Според марката са и цените. Един цялостен нов екип „от глава до пети" би могъл да струва между 400 и 500 лв. Преди да се бръкнете за тази сума, обаче поразпитайте приятели и познати скиори дали нямат останали от техните деца части от екипировката - било то ски, обувки или запазена грейка. Просто като за първоначален екип не е нужно да се „изхвърляте" и да купувате всичко ново и марково, защото както вече споменахме, детето може и да не запали по ски спорта. Като се понаучи, след някоя и друга година ще му вземете по-хубава, нова екипировка.

    Каквото и да изберете да купите, по какъвто и начин да предпочетете да научите детето си да кара ски, важното е да не забравяте, че сте на пистата, за да се забавлявате.
    LZ1ZAH

    Коментар


    • #3
      От: Детски мини ски

      Захари не си ме разбрал правилно какво търся http://www.google.bg/search?q=%D0%B4...w=1280&bih=709
      или нещо подобно, но все пак благодаря, че си ми отделил от времето си.
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

      Коментар


      • #4
        От: Детски мини ски

        Опа моя грешка.
        LZ1ZAH

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X