Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отлепване на ретина

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    Здравейте, нова съм във форума, моля споделете как се развиха нещата при вас след операцията. Ние сме пред същата дилема с отлепена ретина, бързо изгубено зрение на едното око, а и с диабет. Насочиха ни към "Зора' София за операция но виждам, че и във "Вижън" София идва доктор Клаес за такива операции, но нямам много информация. Бих била благодарна ако споделите информация за резултата при вас. Благодаря!

    Коментар


    • Dilyana
      Dilyana коментира
      Редактиране на коментар
      Здравейте! Приятелят ми е опериран. Ретината беше отлепена и я залепиха със силиконово масло. Той също е с диабет. Как се стекоха при вас нещата? Ме знаем какво да очакваме, тъй като седмица след операцията няма подобрение. Благодаря ви!

  • #47
    Здравейте, не съм влизала отдавна във темата. От момента в който писах нещата не са добри. Едното око е оперирано,, има направено махане на катаракта, който се образувал от диабета, т.е. било нормално....... има поставена леща, виждаше се подобрение веднага след махане на превръзката след 1 ден. но до момента в който се направи изчистване на капсулата /обгаряне с лазер/ на лещата след месец-два не помня...и прогресът спря. Сега не се вижда нищо. Другото око е със залепена ретина със силикон, вижда се нещо но не е много. Да кажа, че диабетът трябва да е мн. добре контролиран. Захарта при нас е в норма, но въпреки това няма успех какъвто се виждаше в началото.Междувременно се повишава и налягането в окото и болката казват е ужасна. Не знам какво да очаквам вече освен някое чудо .

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X