От: Нашето Танче (Таня Кълева) пострада от първия сняг
Споко, няма да каже на никой. Оздравявай по бързо.
Споко, няма да каже на никой. Оздравявай по бързо.
Утре приключвам и с антибиотика и в петък мисля да празнувам края на света с чаша червено вино
Утре приключвам и с антибиотика и в петък мисля да празнувам края на света с чаша червено вино

. След прегледа при изписването ми каза, че съм постигната "шампионски резултати" в ортопедичното раздвижване и най-показателен бил факта, че градусът на вертикалното повдигане на ръката напред и настрани се увеличил от около 10-ина градуса при постъпването на около 55 градуса при изписването, а също и че мускулатурата и тъканите са чувствително заякнали, благодарение на старателните ми занимания във "фитнес залата". Това й давало достатъчно основание да смята на 90 процента, че няма засегнат нерв при падането, а само извадено рамо, а по него ще се работи последователно при следващото ми посещение в клиниката след три седмици. Аз все пак настоях и лекуващата ми обеща, че тогава ще ми се направи и изследването за чувствителност на нервите, което да разсее категорично (поне за мен) съмненията И за неврологичен проблем.
! Бъдете здрави!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар