От: Има ли излекуван рак на яйчници 1 стадий , вече опериран, без химиотерапия?
Най-важно е духът или психическото състояние на пациента.Хората които са около него, обстановката.За съжаление много хора се срещат с рака (пряко или косвено),аз съм от вторите.Брат ми заболя от рак на стомаха(уникална гадост за който не знае).Нито за миг не сме,съм го оставял без подкрепа.Но става въпрос за подкрепа и нормално държане, а не съжаление и вайкане.Друг въпрос че брата е уникално силен дух и желание за борба.За сега при него всичко е ток и се надявам да остане така.Мислете положително и напред, всичко ще се оправи.
Най-важно е духът или психическото състояние на пациента.Хората които са около него, обстановката.За съжаление много хора се срещат с рака (пряко или косвено),аз съм от вторите.Брат ми заболя от рак на стомаха(уникална гадост за който не знае).Нито за миг не сме,съм го оставял без подкрепа.Но става въпрос за подкрепа и нормално държане, а не съжаление и вайкане.Друг въпрос че брата е уникално силен дух и желание за борба.За сега при него всичко е ток и се надявам да остане така.Мислете положително и напред, всичко ще се оправи.
Това по отношение на ,,активната субстанция", която съдържат хомеопатичните медикаменти. Определението е взето от лекция за вербуване на ,,млади надежди" от студентската скамейка. Е, мен лично не можаха да ме ангажират въпреки наличната стройната пазарна мрежа. Разбира се споделям лично мнение, но смея да твърдя, че то е все пак на един мислещ и търсещ логиката човек.
Сигурна съм, че внуците и ще слушат и други интересни истории от нея. А децата са най-големия стимул...
Коментар