Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Йонен детоксикатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Йонен детоксикатор

Някой виждал ли е и ползвал такова чудо на съвременната медицина?

Търсих, но търсачката на форума мълчи.

Чичко Гугъл дава много инфо, но повече е реклами на продавачи или процедури.

Помага ли или вреди?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: Йонен детоксикатор

Тва ще е някаква нова глуполовка. Поне така звучи. Как изглежда?

Коментар

Мои приятели го ползват и се опитват и мен да зарибят, ама аз не се давам.
      Както и да е, досега само положителни отзиви съм чувал, но аз съм си тома неверни.

Коментар

Айде, пак се почна! Ако имате излишни пари - няма да навреди.
        Плацебо ефекта, почти винаги е на лице.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Чайна майна на 99%.

http://www.tehnoshop.info/category/1...ksikatori.html

http://livedetox.us/

http://www.technecongroup.com/blog/?...82%D0%BE%D1%80

http://detoksikator.biogorivo.com/

Видях го снощи "на живо" 2 електрода в изолирана камбанка, меден и стоманен, подава се 15v, потапя се в леген с гореща вода и се ръга готварска сол /натриев хлорид/ докато тока не стане 2 А. След това си топваш краката и чакаш таймера с обратно броене да отброи 30 мин.
          След няколко процедури си "като нов" Лекува "почти всички известни на медицината болести" Този който го ползва /не е негов уреда/ не можел да върви /възрастен човек и не си купил наколенки от д-р Ливайн/ снощи беше след 2-ра процедура и вече качва и слиза сам пои стълби, но бавно.
          Значи в устройството има волт и амперметър, таймер и изправител и понижител на напрежение. Мисля че е =, защото нямаше звук.
          После по цвета на водата се гадае уреда какво е пречистил. А при работата "Брауновия газ" е "далаверка", /Мещера и Владо 28 там имат думата/ не ми дадоха да поднеса огън към мехурчетата.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Няма лошо.

А какво пречи просто да си накиснеш копитата в разтвор на сода бикарбонат без никаква електрика? Ефектът ще е същият - полезен в някои случаи.

Отделяният хлор вероятно пречиства околния въздух от микроби. Бонус. Но пък ще мирише гадно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Направо си звучи като "браунгазгенератор"...

Или като "запърът на Хулда Кларк".

Коментар

Или пък да натикаш 2 кабела от акумулатора. Дето са 15В там са и 13 и нещо. Ако не ти се чака 30мин, тикай смело в контакта. Аз отговарям.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Описанието не е съвсем точно или сте видели някаква модификация. Лечебния ток протича между високоомна гривна и електрода във ваната. Не е постоянен , а групи импулси с различна полярност, в зависимост от процедурата. Добава се много малко сол - части от грама, колкото да има някаква проводимост във ваната, което се мери от микроамперметър.
                  Наблюдавал съм ефекта (отделените субстанции във ваната) при болни, възрастни хора и здрави хора. Има наистина интересни разлики и ефекта е забележим, дори след няколко процедури.

За уреда научих в разговори с хора в Китай.

Идеята е да се симулира естествения процес на йонообмен, съществуващ в природата, когато хората и животните ходят боси по земята, локви, река, морски бряг и т.н. Тогава, чрез ходилата се отделят йони на тежки метали и други съединения, вкл. органични, които организма няма как да отдели по друг начин.
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Някога имах желание да си направя уред за електролечение подобно на уред, който бях видял в болницата. Взех да търся литература и се оказа, че материята е много, много сложна. Оказа се, че значение има и формата и големината на тока, времето и мястото на прилагане. Една доста дебела книга по въпроса набързо ме отчая, че това не е лъжица за моята уста, защото нямах нито медицинските познания, нито възможността да определя възможните противопоказания /и такива има обикновено/ нито куража да карам на сляпо. Иначе вътре пишеше за устройства за обезболяване, стимулиране, лечение и какво ли още не, че и схеми имаше.
                    За това и съм скептичен към подобно "универсално" устройство. Надявам се в инструкцията за употреба поне да пише кои са основните противопоказания, макар, че за продуктите "Made in China" и това не е сигурно.
                    Но може и да не съм прав и дано реално да помага на хора!

Коментар

Това което пишат Веско и Изпарител ми звучи много сериозно и съвсем различно от първоначалното мнение, което си бях изградил. Но от първи прочит в нета намерих само реклами на тази техника от продавачи, никъде не мернах сериозни мнения на независими източници, може би защото търся на български език, но не разбирам чужди.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Ч... Лекува "почти всички известни на медицината болести" ...
                        Почти всички известни и всички, все още неизвестни, болести!

Защо не са Ви разрешили да поднесете огън към газа, идея си нямам. Хлорът не гори. А относно цвета на електролита, то той зависи от състава на солта, защото освен натрий и магнезий, се отделят още куп метали... и не само.

П.П. В изказването на Веско има доста логика, защото дори потта, на един и същ човек, е различна по състав, взависимост от здравословното му състояние.
                        Последно редактирано от giorgio; 08-04-10, 09:43.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Този уред (оригиналния) няма въобще идея да лекува каквото и да е! Това е прост детоксикатор - замества босата разходка, като профилактика. В инструкциите най-отгоре пише, че е предназначен само за здрави хора. Работния му ток (проверих) е от 1,5 до 2,4 mА. Над този ток изключва.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                            Този уред (оригиналния) няма въобще идея да лекува каквото и да е! Това е прост детоксикатор - замества босата разходка, като профилактика. В инструкциите най-отгоре пише, че е предназначен само за здрави хора. Работния му ток (проверих) е от 1,5 до 2,4 mА. Над този ток изключва.
                            А дисплея на този уред показваше 1.9А, "m" липсваше. Казаха ми, че се слага доста сол, за да стигне тази проводимост и живота на 1 анод-катод бил 40 сеанса. Имаше някакъв сертификат, не им разбирам, пишеше, че намалява нивото на кръвната захар /затова притежателя си го бил купил/ коригира кръвно налягане, храносмилателни и проблеми на стомашно чревния тракт, петна по тялото /обезцветяване/ и мн. мн. други, които не запомних, НО не трябва да се ползва при хора с пейсмейкър, приемащи не знам си колко видове лекарства, на химиотерапия, бременни и др. При човек със заболявания да се ползва след консулт с лекуващия л-р.

Коментар

Ако питате мен, най-доброто лечение е профилактиката. Та аз вярвам повече на билки, масажи и технологии, които поддържат баланса на човек, а не на разни чудодейни лекарства и машини.
                              Show must go on!
                              LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X