Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиестезия Людмила Пучко

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Радиестезия Людмила Пучко

    От около 1 година майка ми се вманиачи в "лечението" радиестезия. Тя е на 70 години и явно вижда в това възможност да помогне на близките си, деца, внуци и др. Силно съм притеснен, че върви към полудяване. Та цели дни /понякога и нощи/ , стои с едно махало над едни снимки и листове. Чисти някакви лоши енергии, родови проклятия и т.н. Любината и книга е на Людмила Пучко....станала и е като библия....
    Не знам на майка ми ли да се ядосвам или на автори като Пучко, които "дават" решения на човешките проблеми с някаква мешавица от сложни психо-физико-абстрактни понятия и подробни таблици.
    Подозирам тези автори, че виждат и експлоатират потенциала в нормалния стремеж на хората към здраве и успех, но сблъсквайки се с житейската реалност, търсят нови пътища.
    Та конкретното ми желание е да дам на майка ми факти. Примерно факти за Пучко-биография, финансово състояние, брой издадени книги и т.н.
    Не знам дали ще и помогне, но друго засега не се сещам

  • #2
    До: Радиестезия Людмила Пучко

    Нормално е за възрастните хора.Но ако ясно виждаш,че това и пречи се опитай да я насочиш към друго занимание или нещо,което да я впечатли.Минахме го този период, а сега положението се кротна.В момента -шием гоблени по 18 часа на ден.

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X