Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека спрем цигарите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нека спрем цигарите

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    Бъди честен. С какво ти помогнаха цигарите в трудния момент?
    Ис я аз кво да ти кажа логично и смислено!?!?!
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Спрях пушенето от раз на 15.02.2015 г. Пушил съм от 1983, последните 6 години - само пурети. Когато пушех цигари - по кутия и половина до две на ден, възможно от най-силните. Когато пушех само пурети (по 6-7 бр. на ден), ми се гадеше от цигарите - миришеха ми на запален вестник. Осезаема разлика след спирането в състоянието си не намирам, освен че съм по-достолепен с около 15 килограма.

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
        ....
        Аз имам максима и никога не съм се пробвал да я оспоря - веднъж пропушил човек може само временно да ги спира.
        Рано или късно запалва първата.
        ...
        Това че ти не си пробвал означава единствено, че твоята т. нар. максима се отнася за тебе. Генерализацията може и да върши работа някому като оправдание защо пак е пропушил, но това не я прави безусловно вярна.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
          ...Осезаема разлика след спирането в състоянието си не намирам, освен че съм по-достолепен с около 15 килограма.
          А би трябвало да ти се е подобрило и обонянието и вкусовите рецептори. Това като минимум...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            А би трябвало да ти се е подобрило и обонянието и вкусовите рецептори. Това като минимум...
            А туЙ нАучно доказано ли Е!
            Че аз не намерих разлика в обонянието преди 17 години кат ги спрех!Само некак си дробОвете ми се почуствУваха по добре тогаз!!!
            ТРЯБВА ДА ГИ СПРА ПУЩИНИТЕ!
            Макар един колега да има готина сентенция!"Без цигари и алкохол ще бъда най здравия труп..."
            Не че си оправдавам тюрлявенето,знам че нищо добро не ми дава.............................................
            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
            0888854582
            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Аз като пропушвах в 4 клас ( от келешлък) се бях зарекъл, един ден, като реша да имам деца ще ги спра. Така и стана. В момента в който решихме че искаме дете , загасих последната си цигара в живота на половина, от тогава не съм пипвал, но за съжаление нямаме късемт с детето
              На мен ми помогна и едно друго нещо. Замислих се , че като ходим по палатки( по някога за 2-3 седмици) цигарите само пречат. Постоянно мислиш, от къде да си купиш, дали ще ти стигнат . Същото и с алкохола. От както не пия и пуша се наслаждавам пълноценно на почивките си сред природата и няма никакви проблеми да остана няколко седмици в пущинака
              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Прекъсвал съм пушене (прекъсвал, щото ги възобнових пак) за две години. Това е най-гадната наркомания, която е супер-прилепчива, на всичкото отгоре не носи никакво положително (дори и измамливо положително - там приповдигнато настроение, еуфория, видения някакви и т.н.) усещане за пристрастения. Но отърваване няма. Прочее, забелязал съм, че заклети "отказали" се или "никога не започвали" непушачи, при стрес (пр. катастрофа нещо, набил ги някой, починал техен близък и т.н.) или при силно алкохолно опиянение ми искат на мен цигари и си ги пушат "по всички правила" (с гълтане на дима и т.п.). Но на следващия ден - не търсят цигара... А аз не мога да ги откажа.
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Много свободно време имате , щом не может да откажете цигарите
                  Замислете се , когато практикувате любимото си занимание , замисляте ли се за цигари ?
                  Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                  За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Замислете се , когато практикувате любимото си занимание , замисляте ли се за цигари ?
                    Отдавна не практикувам любими занимания - напр. плуване и ски, при които не само не пушиш, но и не мислиш за друго, освен за въпросното занимание. Прочее, това важи само за ските. Докато правиш тегели в басейна си мислиш какво имаш да вършиш след това.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Отдавна не практикувам любими занимания - напр. плуване и ски, при които не само не пушиш, но и не мислиш за друго, освен за въпросното занимание. Прочее, това важи само за ските. Докато правиш тегели в басейна си мислиш какво имаш да вършиш след това.
                      Няма по-гадно нещо от цигара след интензивно плуване в басейн!
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Сега не, но не познавам пушач и нормален човек да не палне по време на любимото си занимание( стига поне малко да позволява).Еле па на финала, по гръб в басейна.
                        А тези простотии се правят от името на всички ни.
                        Даника
                        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Като клеча по гьоловете ,пуша по една кутия повече от нормално....
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Най хубавото беше като откривах нови вкусове и миризми след отказването! Чак ми идва пак да ги пропуша за да мога после да ги откажа и пак да откривам вкусове и миризми!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

То обратното е ненормално, нали си там или другаде да се кефиш на пороците си. А и не само с тютюна е така.
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                                Няма по-гадно нещо от цигара след интензивно плуване в басейн!
                                Именно, поне три часа изкарвах без пушене след плуване...
                                Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                                Сега не, но не познавам пушач и нормален човек да не палне по време на любимото си занимание( стига поне малко да позволява).Еле па на финала, по гръб в басейна.
                                Това да не е в някоя руска баня?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X