Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся/купувам Ривотрил

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Търся/купувам Ривотрил

    Здравейте, колеги! Търся лекарството Ривотрил, тъй като нямам възможност да го взема от съседните държави.. Лекарството е за баща ми ! Като ако е нужно това е неговия номер : 0878757411 Krasimir

  • #2
    От: Търся/купувам Ривотрил

    Тва със Ривотрила е АБСолютна държавна ДАЛАВЕРА!!!!!!!Защо!Ривотрила до последно се купуваше със зелена рецепта за сумата от 2,81 Български лева.Производство на Хофман ла Рош.От една година се носеха слухове че производителят нямал интерес от пазара в България!!!!!!Много му бил евтин.Това е жизнено важно лекарство за изключително много хора.От днес по аптеките представете си е пуснат Клонарекс!!!Било абсолютен еквивалент на Ривотрила.И СЕГА ИДВА ИНТЕРЕСНОТО!!!!Клонарекса е произведен в Дупницаааа.........И струва 15лева инякви стотинки за 30 таблети!!!При цена на оригиналния продукт - горепосочената!Квато и аритметика да праиш , се не излиза!!!
    Тази вечер КАПАРИРАХМЕ една опаковка от 30 таблети че в понеделник ще вземем зелена рецепта!Басси!!!
    Имам приятели в Македония и реших да им се обадя преди малко.Оказва се че в МК го има под друго име на цена 7-8 лв.Пратих им снимка на едно шишенце Ривотрил и за час и полвина ми отговориха.Взима се препоръка /рецепта/ от тамошен доктор,от там газ в апотеката и зимаш.
    Така че това е вариант.
    Аз имам късмет че ходя до МК,ама какво да правят такива като колегата!?!?!?Защо е нужно хората да страдат зорлем!!!!!???

    А кажете ми са как станА тая работа с ценообразуването!!!???!!!За мен това си е чиста далавера на гърба на стотици хиляди изнервени Българи......
    Спирам до тук че почва да ме избива на национализъм,расизъм и още кво ли не.....
    Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
    0888854582
    Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
    Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X