Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Студени ръце...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Студени ръце...

От 3/4 дена имам някакво притеснение... Става дума, че на моменти ръцете са ми доста студени. Например 5 минути топли, след това 15 минути студени и пак така... Дали това е нормално?
    Случвало ли Ви се е на вас?

От: Студени ръце...

ръцете ти да побеляват или да посиняват?
    Пушиш ли?
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Не пуша. Близо 2 години тренирам активно -почти всеки ден без събота и неделя.
      Цвета на кожата не се променя. Винаги си е една и съща.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
        Не пуша. Близо 2 години тренирам активно -почти всеки ден без събота и неделя.
        Цвета на кожата не се променя. Винаги си е една и съща.
        Тогава пий червено вино и носи ръкавици нищо ти няма.
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Благодаря, за съвета. Бях леко се притеснил... че като прочетох в интернет какви работи пишеше.
          От 13 годишен до 17 години тренирах, от Понеделник до Петък... След това направих една пауза, и на 19 започнах да си тренирам пак до ден днешен.
          Явно е от времето, че аз по - принцип, никога не бутам ръцете в джобове. Както и да е.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
            ... никога не бутам ръцете в джобове. ...
            Идея си нямаш значи какво пропускаш

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
              Идея си нямаш значи какво пропускаш

Коментар

Това дето думаш пет минути така, пет минути инак - малко странно ми се чини. Жената имаше подобен проблем, ама нейните ставаха направо лилави. Та докторите казаха "Синдром на Рейно" - стесняване на периферните кръвоносни съдове, т.е. странна работа - не се лекува по познатите нам начини. И препоръчаха три-четири години на топло, и ей ме на - вече 13 във Валенсия, ама жената се оправи.
                Дано да не е това, ама иди на доктор! Това за виното също не го подминавай!
                Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Моя цвят на кожата изобщо не се променя. А и не изпитвам, нещо като щипене или както някой хора го наричат, все едно мравки те хапят, нищо. Просто са студени на моменти. А, след 5 минути студ са си нормални - няма проблеми.
                  Попитах един приятел доктор, той ми каза, че яко си измислям и да не се занимавам с глупости. Щомто нямам променя в цвета на кожата и не ми изтръпват пръстите и ръцете - значи всичко е окей.
                  Мисля през седмицата да си направя изследвания. А, винцете няма да го подминавам, тъкмо вече домашното е готово.

Коментар

Ти за едно главоболие ако прочетеш какво пише...
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Ти за едно главоболие ако прочетеш какво пише...
                      Е, да така е...Извода е - не се притеснявай.
                      Ама все пак...

Коментар

Никога недей да четеш какво пише в Google, когато се отнася за болести. Един път ми трепереха ръцете и според Google имах отворена клапа на сърцето и още 5,6 болести.
                        Всичко в Интернет е прекалено, така, че не им се връзвай. Пий си виното и си гледай живота.
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                          Никога недей да четеш какво пише в Google, когато се отнася за болести. Един път ми трепереха ръцете и според Google имах отворена клапа на сърцето и още 5,6 болести.
                          Всичко в Интернет е прекалено, така, че не им се връзвай. Пий си виното и си гледай живота.
                          Така е Радо.

Коментар

Виното за ръцете, най-вече старата приказка ,,по една лъжица майната му" сутрин след ставане, докторът след това, ма не хептен късно.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
                              Според героя на Дж.К.Джером, когато се разболял и съответно прочел книга на медицинска тематика, човека констатирал, че е болен от всички болести, описани в книгата, освен една - нямал вода в капачката на коляното....
                              Това - преди век.
                              Сега... може и вода в капачката на коляното да имаш...

Димитре, ти си младеж. Не се притеснявай. А и да се притесняваш, с "подходящия дохтор" - няма смисъл.....

Ако си над петдесет, е друго.
                              Тогава, ако се събудиш сутрин, и не те боли нищо, значи си умрял!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X