От: Как се прави ракия?
Миналата седмица сварих муската. С добавка от сакатлъшка ракия ( мускат от миналата година) изкарах 72 литра на 63 градуса.
Днес си взех 3 вида чипс, черничев, акациев и черешов, средно изпечени. Отделно заредих 10 литрово поизтощено дъбово буренце. Приготвил съм си и обработени трески от черница.
Та с чипса ще си направя експеримент с по 1 литър , да видя кой резултат ще ми допадне.
Миналата седмица сварих муската. С добавка от сакатлъшка ракия ( мускат от миналата година) изкарах 72 литра на 63 градуса.
Днес си взех 3 вида чипс, черничев, акациев и черешов, средно изпечени. Отделно заредих 10 литрово поизтощено дъбово буренце. Приготвил съм си и обработени трески от черница.
Та с чипса ще си направя експеримент с по 1 литър , да видя кой резултат ще ми допадне.
Коментар