Ако в хладилника ви се намират двайсетина печурки и 300 грама рокфор, скъсвате от саксията на балкона два стръка босилек правите така.
Босилекът се накълцва на ситно и се прави на каша със синьото сирене. После премахвате крачетата на печурките и сипвате по една чаена лъжичка от рокфора в образуваната чашка.
Подреждате гъбите в плитка тава и я отправяте за десетина минути във фурна с някаква температура.
Ястието е готово, когато рокфорът "кипне" в гъбата.
Докато чакате прегледайте в този раздел темата за видовете бира.
Наздраве.
Босилекът се накълцва на ситно и се прави на каша със синьото сирене. После премахвате крачетата на печурките и сипвате по една чаена лъжичка от рокфора в образуваната чашка.
Подреждате гъбите в плитка тава и я отправяте за десетина минути във фурна с някаква температура.
Ястието е готово, когато рокфорът "кипне" в гъбата.
Докато чакате прегледайте в този раздел темата за видовете бира.
Наздраве.
Коментар