Интересно ми е, всички ли освен мен одобряват тези "кулинарни чудеса"...Навсякъде около мен ги ползват, а аз просто не виждам смисъл да ги купувам, тъй като не ги ползвам... А не ги ползвам защото децата ми не ги харесват.Какво е вашето мнение за тези продукти?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За и против Малките тайни, готови супи, бульони
Свий
X
-
От: За и против Малките тайни, готови супи, бульони
Ми те повечето "малки тайни" имат подобен вкус
Ползваме ги в къщи рядко, преди за картофи огретен, ма то сега май го няма вече ...
И зеленчукови бульони като добавка към домашно приготвена супа.
Твърдо против готовите прозрачни буламачи, наречени супи
Тия работи са за мързеливи и неумятни домакини според мен
Бе, като си спомня едно време баба като ми правеше разни манджички, ставаха много вкусни, пък тогава нямаше "малки тайни", всичко беше съвсем ясноHristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
"Малките тайни" са наистина кулинарно чудо - за 5 минути в микровълновата получаваш напълно функционална чаша топла супа. Тези които са на кубчета също са добри. Стават за подправяне на какво ли не - ароматът им е силен и богат. Говори ви човек, който избягва да стои в кухнята
Коментар
-
"Течна баничка - засупи глада"
Има някои неща в природата (като подправки и въобще продукти имам предвид), които просто нямат заместител, хеле пък тия малки тайни.Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Вкъщи редовно правим "малки тайни" крила, бутчета и ребра. Даже по-точно аз ги правя!Истински майстор-готвач: отварям плика, изсипвам прахоляка, пльосвам вътре пилешкото/ребрата, хвърлям във фурната!
Да, знам, че е много труд и усилия
, но засега ми харесват! А като ми писнат, ще минавам на Големи тайни /до тогава сигурно и такива ще пуснат
/
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Бульони ползвам редовно, малки тайни ползвам рядко и то когато съм в общежитието във Варна и няма кой да готви, готови супи не, защото когато започна да добавям картофи и поправки е все едно да правя супа. Много обичам бульоните не само за горвене, но и за пиене.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Златко Илев Преглед на мнениеЖената ги харесва, аз-не....та познайте дали ги ядем
..поднасям се..00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Такааа... интересна тема.Мога да споделя профисионално мнение.Всички сухи супи съдържат малко или много натриев глутамат който не е от най-полезните неща.Естествено не е отровен,но води до образуване на излишни газове и подуване на стомаха.Що се отнася за булюните като изключим консервантите които съдържат ,аз съм за.Основният проблем в готвенето без булюни и подобни подправки е,че днешните меса и дори зеленчуци са достатъчно бедни на вкус и нямат нищо общо с кокошката на баба.Аз в моята работа използвам всички продукти от този сорт за обогатяване на вкуса иначе няма шанс да го докараш само натурално.В заключение мога да кажа,че най-добре е ако имате възможност да се снабдите с селски натурални продукти ,забравете малките тайни.Jeep Гранд Чероки 3.1
Коментар
-
Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениеТакааа... интересна тема.Мога да споделя профисионално мнение.Всички сухи супи съдържат малко или много натриев глутамат който не е от най-полезните неща.Естествено не е отровен,но води до образуване на излишни газове и подуване на стомаха.Що се отнася за булюните като изключим консервантите които съдържат ,аз съм за.Основният проблем в готвенето без булюни и подобни подправки е,че днешните меса и дори зеленчуци са достатъчно бедни на вкус и нямат нищо общо с кокошката на баба.Аз в моята работа използвам всички продукти от този сорт за обогатяване на вкуса иначе няма шанс да го докараш само натурално.В заключение мога да кажа,че най-добре е ако имате възможност да се снабдите с селски натурални продукти ,забравете малките тайни.
Коментар
-
Пробвахме и в къщи щом аз кайто съм почти всеяден не ми харесаха нито на вид нито на вкус и не ги ползваме.
Имаме доста приятели които ги позват такаче както по всяка тема ще има за ще има и против.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
който иска или го мързи да си ги ползва - моята първа асоциация на Малки тайни беше с .... малки лAйн@.
Съжалявам ако съм обидил някого, но при условие че ядем какво ли не в останалите продукти... защо трябва доброволно да набухам доза химикали и E-та в яденето си. Ако е за добавка бих предпочел само пилешки или говежди бульон - поне има по-малко глупости в него ...уж.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар