Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За и против Малките тайни, готови супи, бульони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За и против Малките тайни, готови супи, бульони

Интересно ми е, всички ли освен мен одобряват тези "кулинарни чудеса"...Навсякъде около мен ги ползват, а аз просто не виждам смисъл да ги купувам, тъй като не ги ползвам... А не ги ползвам защото децата ми не ги харесват.Какво е вашето мнение за тези продукти?

От: За и против Малките тайни, готови супи, бульони

В много от тях присъстват подправки, които са ми непознати, непривични и не особено приятни. Предпочитам аз да си подбера подправките. Затова и не ползвам от тези "чудеса".
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Не си само ти И в нашата къща такова не влиза. Тези неща са за аматьори.... хихи. Предпочитам сам да си докарам вкус, който харесвам, та дори и да попрекаля с някоя от подправките.

ПП От време на време ползвам кубчета бульон
      LZ1DWW

Коментар

Ми те повечето "малки тайни" имат подобен вкус
        Ползваме ги в къщи рядко, преди за картофи огретен, ма то сега май го няма вече ...
        И зеленчукови бульони като добавка към домашно приготвена супа.
        Твърдо против готовите прозрачни буламачи, наречени супи
        Тия работи са за мързеливи и неумятни домакини според мен
        Бе, като си спомня едно време баба като ми правеше разни манджички, ставаха много вкусни, пък тогава нямаше "малки тайни", всичко беше съвсем ясно
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

"Малките тайни" са наистина кулинарно чудо - за 5 минути в микровълновата получаваш напълно функционална чаша топла супа. Тези които са на кубчета също са добри. Стават за подправяне на какво ли не - ароматът им е силен и богат. Говори ви човек, който избягва да стои в кухнята

Коментар

"Течна баничка - засупи глада "

Има някои неща в природата (като подправки и въобще продукти имам предвид), които просто нямат заместител, хеле пък тия малки тайни.
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Вкъщи редовно правим "малки тайни" крила, бутчета и ребра. Даже по-точно аз ги правя! Истински майстор-готвач: отварям плика, изсипвам прахоляка, пльосвам вътре пилешкото/ребрата, хвърлям във фурната! Да, знам, че е много труд и усилия , но засега ми харесват! А като ми писнат, ще минавам на Големи тайни /до тогава сигурно и такива ще пуснат /
              Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Бульони ползвам редовно, малки тайни ползвам рядко и то когато съм в общежитието във Варна и няма кой да готви, готови супи не, защото когато започна да добавям картофи и поправки е все едно да правя супа. Много обичам бульоните не само за горвене, но и за пиене.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Жената ги харесва, аз-не....та познайте дали ги ядем
                  SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                  0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от Златко Илев Преглед на мнение
                    Жената ги харесва, аз-не....та познайте дали ги ядем
                    Ядете ги, ядете ги...ама някои от вас не знаете, че ги ядете...му-а-ха-ха....
                    ..поднасям се..
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Такааа... интересна тема.Мога да споделя профисионално мнение.Всички сухи супи съдържат малко или много натриев глутамат който не е от най-полезните неща.Естествено не е отровен,но води до образуване на излишни газове и подуване на стомаха.Що се отнася за булюните като изключим консервантите които съдържат ,аз съм за.Основният проблем в готвенето без булюни и подобни подправки е,че днешните меса и дори зеленчуци са достатъчно бедни на вкус и нямат нищо общо с кокошката на баба.Аз в моята работа използвам всички продукти от този сорт за обогатяване на вкуса иначе няма шанс да го докараш само натурално.В заключение мога да кажа,че най-добре е ако имате възможност да се снабдите с селски натурални продукти ,забравете малките тайни.
                      Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Огромни количества консерванти. От друга страна консервантите са в почти всичко от магазина.
                        Аз правя усилия за да избягвам консерванти и химия, но е много трудно.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
                          Такааа... интересна тема.Мога да споделя профисионално мнение.Всички сухи супи съдържат малко или много натриев глутамат който не е от най-полезните неща.Естествено не е отровен,но води до образуване на излишни газове и подуване на стомаха.Що се отнася за булюните като изключим консервантите които съдържат ,аз съм за.Основният проблем в готвенето без булюни и подобни подправки е,че днешните меса и дори зеленчуци са достатъчно бедни на вкус и нямат нищо общо с кокошката на баба.Аз в моята работа използвам всички продукти от този сорт за обогатяване на вкуса иначе няма шанс да го докараш само натурално.В заключение мога да кажа,че най-добре е ако имате възможност да се снабдите с селски натурални продукти ,забравете малките тайни.
                          В работата ги ползваш по разбираеми причини. А у дома ползваш ли ги?

Коментар

Пробвахме и в къщи щом аз кайто съм почти всеяден не ми харесаха нито на вид нито на вкус и не ги ползваме.
                            Имаме доста приятели които ги позват такаче както по всяка тема ще има за ще има и против.
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

който иска или го мързи да си ги ползва - моята първа асоциация на Малки тайни беше с .... малки лAйн@.
                              Съжалявам ако съм обидил някого, но при условие че ядем какво ли не в останалите продукти... защо трябва доброволно да набухам доза химикали и E-та в яденето си. Ако е за добавка бих предпочел само пилешки или говежди бульон - поне има по-малко глупости в него ...уж.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X