"Опасни яйца" ги кръсти сина на един мой колега, понеже много му харесаха и били "опасно вкусни"...
Всичко е прекалено просто като продукти: събира се от хладилника каквито дреболии са останали от колбаси, сирене, кашкавал, маслини, може малко зелен лук или други зеленчуци... всичко, което търпи 10-тина минутна термична обработка... Нарязват се тези неща на ситно. Запържват се в мазнина. Когато се позачервят се чукват и няколко яйца и всичко това се обърква... После малко подправки... И вече имате "Опасни яйца" .
Добър апетит !
Всичко е прекалено просто като продукти: събира се от хладилника каквито дреболии са останали от колбаси, сирене, кашкавал, маслини, може малко зелен лук или други зеленчуци... всичко, което търпи 10-тина минутна термична обработка... Нарязват се тези неща на ситно. Запържват се в мазнина. Когато се позачервят се чукват и няколко яйца и всичко това се обърква... После малко подправки... И вече имате "Опасни яйца" .
Добър апетит !
Коментар