Задавам въпроса сериозно. Така или иначе родителите ми няма да се откажат от това занятие. Аман от буркани и капачки.
В шише от сок с широко гърло влиза всичко, без да се налага да се надребнява много.
1. Трябва ли при варенето температурата да е 100 градуса, или 60-70 стигат?
2. Целта на варенето каква е - да се изкара въздуха, или да се свари плода? Или и двете?
Някой може ли да помогне със знания или опит?
В шише от сок с широко гърло влиза всичко, без да се налага да се надребнява много.
1. Трябва ли при варенето температурата да е 100 градуса, или 60-70 стигат?
2. Целта на варенето каква е - да се изкара въздуха, или да се свари плода? Или и двете?
Някой може ли да помогне със знания или опит?

Коментар