Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Ако ще се ползва на газ , според мен най-добре е газовата пиростия , защото е голяма и огъня обхваща цялото дъно на валандъра. Ето нагледно:
2Снимки
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Голяма, голяма, колко да е голяма - 17 см е диаметъра на самата горелка. Ако искаш да кажеш, че пламъците облизват цялата тепсия, сигурно си прав, не съм виждал на живо такова нещо. Учуди ме обявената максимална мощност от 12 kW
Моята пиростия я връзвам към 5л туристическа газова бутилка и даже не отварям докрай винтила на бутилката. Не съм гледал каква мощност е горелката , защото ми беше подарък , но пък върши чудесна работа.Съответно има и инвентар наполовина правен от мен:
Прикачени файлове
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Аз газ не ползвам. Комшията ги пече така. И аз бях скептичен, но нормални печени чушки стават, а като производителност е впечатляващо.
На валандъра съм пробвал - става, но става много бавно.
Намерих си моя уред при разчистване.
Ако някой има интерес да го закупи съм отворен към предложения.
Има нужда от хубава водоструйка и почистване на ръждата в следствие на неползването му последните 7-8 години.
Краката му се монтират чрез гайки заварени в тях,а на тялото има заварени болтове.
Тежи поне 30кила и по еконт няма смисъл.Диска беше почти нов като го правих навремето.
Ей на снимки:
Здравейте. Предстои ми закупуване на по - голям тиган Петромакс. Гледам, че имат чугунени и стоманени модели. Кой материал е по- добър за тиган? Ще се използва основно за готвене на месо или пържене на риба, на газ основно, но и на дърва понякога. Цената е сходна и за това се чудя кой би бил по- удачен. Благодаря.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Моя е железен / дискова брана / , подарък от Тихича от Добрич. Много неща могат да приготвят на този уред ... ... ... ...но най добре се получи с кавърма ...
Коментар