Предложените от Коко са си много добри, но не са компактни.
Много е важно под въглените да има скара, и место където да пада пепелта. При сгъваемото, по-горе на снимката такава не виждам. Също е важно да може да се регулира въздуха.
Имам 5 бр различни, но най-носеното е самоделка от Wok /голям и дълбок тиган с малко дъно/, две скари, съответно под и над въглищата и разглобяеми крака. Подобно е на второто от снимките на Коко. Горната скара е от инокс, лесно се чисти.
С мой приятел ползвахме неговият китайски аналог на Go-Anywhere® Holzkohle . Много е доволен и до колкото разбрах го е закупил за някакви смешни пари за които не си заслужава да се занимава с направата на каквото и да било . Един клип https://www.youtube.com/watch?v=oGVPAWLpWTY
По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Колега, горещо се интересувам от този аналог! Ще се радвам да споделиш повече! Че оригиналът е с нехуманна цена...
Ще се обърна към колегата за повече инфо . Той е член на форума и предполагам няма да откаже дори снимки да качи . Иначе за мен цената не е толкова стряскаща . Само зависи какво си видял и за какъв сет иде реч .
По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Оригиналното Weber Go Anywhere - нормален сет, без допълнителни неща - 245 лв ново.
Огромното предимство е равното дъно и възможността за надстройки и преработки.
Аз имам едно такова - няма кой знае какви екстри по него,малко и сравнително леко е,странични 4 клапи и 2 на капака,удобна дрьжка и се затваря добре,струваше около 65 долара май и готви / еле като се престараеш с вьглищата / за 8 човека спокойно.
Тая фирма принципно не я уважавам,но за 65 кинта това си заслужава и до момента не ме е предало та не виждам причина да набьлбуцам едни пари,тройно на тия е така за идеята само.
И пак за идея - имам среден по размер Вебер с котлона от страни,имам и други 2 морски нерьждавейка на газ с поне 50% по-голяма площ от тоя мьничкия и на 8 пьти по-висока цена............но мьнька ги отвява еле като му наплякам една кофа вьглища вьтре.
Оригиналното Weber Go Anywhere - нормален сет, без допълнителни неща - 245 лв ново.
Огромното предимство е равното дъно и възможността за надстройки и преработки.
Коментар