Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд Тиган или Барбекю

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

    Добре, ще се обадя утре. Аз съм в Младост, но няма проблем да дойда където кажеш.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

    Коментар


    • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

      Допълнение към полевата кухня: гулаш каноне
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1370699515176.jpg
Прегледи:1
Размер:117.5 КБ
ID:5490676

      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1370699544352.jpg
Прегледи:1
Размер:121.7 КБ
ID:5490677

      Сефтосахме го с грахова супа по рецепта на немската армия

      Коментар


      • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

        ето я и моята скара Натиснете снимката за да я уголемите

Име:090620132786.jpg
Прегледи:1
Размер:126.3 КБ
ID:5492470

        Коментар


        • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

          Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнение
          ето я и моята скара [ATTACH=CONFIG]594982[/ATTACH]
          Девствена ми се види....
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

          Коментар


          • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

            Първоначално публикуван от niko Преглед на мнение
            Допълнение към полевата кухня: гулаш каноне

            Сефтосахме го с грахова супа по рецепта на немската армия
            Кюмбето откъде е?
            рецептата каква е?
            не бъди скромен!
            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
            Dacia Duster 4WD

            Коментар


            • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

              Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Девствена ми се види....
              дам в събота и правим сефтето

              Коментар


              • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                Първоначално публикуван от _Константин_ Преглед на мнение
                Кюмбето откъде е?
                рецептата каква е?
                не бъди скромен!
                Кюмбето е от frankonia.de
                Рецептата е проста:
                - запържени в свинска мас пушени гърди, стар лук, праз лук, целина, моркови
                Добавяш картофи и грах, подправяш с майорана, бял пипер и универсална подправка за супи - накрая за сгъстяване две - три лъжици сухо картофено пюре и връзка магданоз

                За тези, които са внимавали в часовете по немски - пълната рецепта

                https://www.dropbox.com/s/4y35ockvtg...wehrrezept.pdf

                Коментар


                • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                  ето снимки от събота .... скарата върши чудна работа !!!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132808.jpg
Прегледи:1
Размер:179.2 КБ
ID:5493883Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132809.jpg
Прегледи:1
Размер:147.6 КБ
ID:5493884Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132810.jpg
Прегледи:1
Размер:164.7 КБ
ID:5493885Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132811.jpg
Прегледи:1
Размер:187.7 КБ
ID:5493886Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132799.jpg
Прегледи:1
Размер:259.8 КБ
ID:5493887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132801.jpg
Прегледи:1
Размер:226.3 КБ
ID:5493888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132802.jpg
Прегледи:1
Размер:145.8 КБ
ID:5493889Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132803.jpg
Прегледи:1
Размер:211.1 КБ
ID:5493890Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132795.jpg
Прегледи:1
Размер:266.0 КБ
ID:5493891Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132797.jpg
Прегледи:1
Размер:218.3 КБ
ID:5493892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:150620132798.jpg
Прегледи:1
Размер:249.0 КБ
ID:5493893

                  Коментар


                  • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                    Привет на всички запалени по тая убавиня -"Валандара" От както го видях и се влюбих в него.... Пуснах всички възможни връзки за търсене на диск от брана. И късмет - едно приятелче на което бях показал снимки в нета на "тиганчето" домъкна две дискчета. Едно за него и едно за мен.С малко работа вече съм щастлив собственик на чудото "Валандар".Събота ще освещавам с мръвка и ракийка...малий.Направих крачетата да са регулируеми и да се свалят за по-удобно при транспорт.Та ето го и него -нали трябва да се похваля:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0204.jpg
Прегледи:1
Размер:115.9 КБ
ID:5494796Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0205.jpg
Прегледи:1
Размер:99.4 КБ
ID:5494797Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0213.jpg
Прегледи:1
Размер:144.3 КБ
ID:5494798
                    "Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
                    Ат.Буров.

                    Коментар


                    • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                      Браво браво! Аз съм на диета, ама се радвам истински!
                      0885600006 - Чичо Коце

                      Коментар


                      • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                        [QUOTE=traktorist;2156879]Вчера бързо и лесно почистих моя чугунен валандър с един препарат именуващ се "Меркава", като израелския танк.Препоръчвам за всякакви скари и тучове, на които се пече мръвка.Само трябва да се работи с ръкавици.[/QUOТЕ]

                        Колега все си мисля,щом този препарат е такава яка химия,че чак с ръкавици да се полза...не е ли опасно след това да си мяташ мръвките на нещо мито с такова и после спокойно да го ядеш?Аз поне като изтине скарата просто ако има по мръстно го изчегъртвам.
                        Pathfinder 4.0L

                        Коментар


                        • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                          [QUOTE=RIFLE;2225254]
                          Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                          Вчера бързо и лесно почистих моя чугунен валандър с един препарат именуващ се "Меркава", като израелския танк.Препоръчвам за всякакви скари и тучове, на които се пече мръвка.Само трябва да се работи с ръкавици.[/QUOТЕ]

                          Колега все си мисля,щом този препарат е такава яка химия,че чак с ръкавици да се полза...не е ли опасно след това да си мяташ мръвките на нещо мито с такова и после спокойно да го ядеш?Аз поне като изтине скарата просто ако има по мръстно го изчегъртвам.
                          Химия е, но върши работа.Аз след това обилно измивам с вода.На мен ми върши работа, но не е задължително да се ползва.Просто тези големи повърхности на валандерите трудно се почистват без химия.
                          Аз като изстине скарата не съм в състояние да правя нещо

                          Коментар


                          • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                            Първоначално публикуван от mojojojof Преглед на мнение
                            ето снимки от събота .... скарата върши чудна работа !!![ATTACH=CONFIG]597310[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597311[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597313[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597314[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597315[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597316[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597317[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597318[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597319[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]597320[/ATTACH]
                            Колега, резни му малко краката на този "щъркел", че така половин кубик дърва няма да ти стигнат.
                            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

                            Коментар


                            • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                              Малко офф само да по питам.Решил съм да си правя нова скара за BBQ и ми изпадна перфектната решетка само че е никилирана или поцинкована/седи една лъскава/.Става ли за целта или щом е обработвана така ще е вредна ако печа мръвките на нея?
                              Pathfinder 4.0L

                              Коментар


                              • От: Оффроуд Тиган или Барбекю

                                Ако е поцинкована не става- цинкът при нагряване гори (става като бял прах) и отива в мървьете.
                                Най-добре е да е лята от чугуний, ама зор се намират. Всъщност чичо Гугльо ми каза за една бургаска фирма, които правят, но с техни си размери.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X