Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бростър крилца

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бростър крилца

По великден бях в Плевен и там ядох някакви страшни крилца в местното заведение за бързо хранене.Името му за първи път го чувам/мисля че е някаква верига от типа на KFC/,но за първи път в живота ми ми харесват пилешки крилца/обикновено са за кучето или боклука/.Просто тея ме изненадаха приятноИскам да попитам ако някой знае във Варна или Бургас някъде да има Broaster да пише или поне ако знае откъде мога да си поръчам от сосовете им за пилешко.
    Пък ако някой сподели и някоя рецепта за въпросните сосове ще спечели едната кълка от пилето

До: Бростър крилца

Виж тук http://www.hapni.bg/?act=show_big_news&id=107&lang=bg и тук http://www.hapni.bg/?act=show_big_news&id=107&lang=bg

Коментар

"пържене под налягане" - значи няма да мога да импровизирам в домашни условия

Коментар

Първоначално публикуван от ccceco Преглед на мнение
        "пържене под налягане" - значи няма да мога да импровизирам в домашни условия
        Не се отказвай-разтопи маргарин,според големината на тенджера под налягане.Да се получи маслена вана поне три пръста.Изчакай да запуши и сложи толкова крила,че да няма стърчащи/подсуши ги да не те опръска маргарина/.Закачай капака и брой 10 минути.
        Така съм правил картофи,но не пречи да се опита и с пилешко.
        п.п.-като ги извадиш,посоли и сложи малко чер пипер,в йенска тенджерка-разклати ги енергично и ако искаш да са хрупкави я остави отворена.Ако ги предпочитате по-меки,захлупени да се задушат.
        Последно редактирано от maxxx; 09-04-10, 10:28.

Коментар

Това ще го пробвам задължително-дано стане.А идея някаква за сос?Тоя на Бростър беше един сладникаво-горчив бял на цвят много вкусен.Едва ли ще го докарам същия но може да пробвам с нещо като китайските сладко-кисели сосове,някой знае ли подходяща рецепта?

Коментар

Пробвай с класически китайски сладко-кисел сос,винаги можеш да му внесеш корекции в движение,преди да го сервираш на масата.
            Има купища рецепти в нета,харесай си някоя в която има балсамов оцет,доматено пюре,захар,соев сос и натриев глутамат.
            Нататък вариации по модифицирането да искаш,но не всеки консумира с много подправки,та си е до домакинството.
            А за белият сос-нещо на основа фрикасе/рядко,че после дръпва и се сгъстява/ бих направил,с идея настърган хрян,горчица и захар.Пак ще носи вариации в движение,ако нещо му липсва.
            п.п.-има и готови майонезени сосове с горчица и естрагон/тарос/,ако не ти се занимава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X