Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страхотна торта - "ФИН ВКУС"

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Страхотна торта - "ФИН ВКУС"

    ТОРТА “ФИН ВКУС”


    ПРОДУКТИ

    БЛАТ
    8 ЯЙЦА – ОТДЕЛЯТ СЕ 3 БЕЛТЪКА ЗА ГОРНИЯ КРЕМ
    1 НЕ ПЪЛНА ЧАША ЗАХАР
    1 НЕ ПЪЛНА ЧАША БРАШНО
    1 ВАНИЛИЯ
    1 БАКПУЛВЕР
    МАЛКО ОЛИО
    ПОЖЕЛАНИЕ - НАПОЛОВИНАТА ТЕСТО СЕ СЛАГА КАКАО

    БЛАТЪТ СЕ ПЕЧЕ ВЪВ ФОРМА И ПОСЛЕ СЕ РЕЖЕ НА ДВЕ С КОНЕЦ

    ДВЕТЕ ЧАСТИ СЕ СИРОПИРАТ /НЕ МНОГО/ С:
    150 МЛ. МЛЯКО + 50 МЛ. ВОДА
    1 СУП. ЛЪЖИЦА МАСЛО ИЛИ МАРГАРИН /АЗ ПОЛЗВАМ КАЛИАКРА/
    /АКО НА БЛАТА НЕ Е СЛОЖЕНО КАКАО В СИРОПА СЕ ДОБАВЯТ 2-3 СУП. ЛЪЖИЦИ КАКАО/

    КРЕМ “ДИПЛОМАТ” – ЗА СРЕДАТА
    3 ЯЙЦА – 2 БЕЛТЪКА СЕ БЪРКАТ ОТДЕЛНО НА ПЯНА В ЕДИН БУРКАН, А ТРЕТИЯ СЕ СЛАГА ПРИ ТЕЗИ, КОИТО СМЕ ОТДЕЛИЛИ ЗА ГОРНИЯ КРЕМ ДА СТАНАТ 4 БРОЯ.
    1 НЕ ПЪЛНА ЧАША ЗАХАР
    1 НЕ ПЪЛНА ЧАША БРАШНО
    1 ЛИТЪР ПРЯСНО МЛЯКО /ДОСТАТЪЧНО Е И 700 МЛ./
    2 ВАНИЛИИ
    1 ПЪЛНА СУПЕНА ЛЪЧИЦА МАСЛО ИЛИ МАРГАРИН
    ЖЪЛТЪЦИТЕ, ЗАХАРТА И БРАШНОТО СЕ РАЗБЪРКВАТ ДОБРЕ С МИКСЕР С ЕДНА ЧАША ОТ ПРЯСНОТО МЛЕКО /СТУДЕНО/ И СЕ ДОБАВЯТ ПРИ СВАРЕНОТО ПРЯСНО МЛЕКО /В КОЕТО Е СЛОЖЕНО МАСЛОТО И ВАНИЛИЯТА/.
    ЗА ДА СЕ РАЗБЪРКА ДОБРЕ И ДА НЕ СТАВА НА БУЧКИ СЕ БЪРКА С МИКСЕРА НАПРАВО НА КОТЛОНА.
    ТАКА СЕ ВАРИ ДЕСЕТИНА МИНУТИ, ДЪРПА СЕ ОТ КОТЛОНА И СЕ ПРИБАВЯТ ДВАТА БЕЛТЪКА, РАЗБИТИ НА СНЯГ.

    КРЕМ ЗА ОТГОРЕ
    4-ТЕ БЕЛТЪКА СЕ РАЗБЪРКВАТ С 1 НЕ ПЪЛНА ЧАША ЗАХАР
    /БЪРКАТ СЕ ДОКАТО КУПАТА СЕ ОБЪРНЕ И КРЕМЪТ НЕ ПАДА/
    ПРАВИ СЕ КАРАМЕЛ ОТ ½ ЗАХАР, КОЙТО КАРАМЕЛ СЕ ПРИБАВЯ ПОСТЕПЕННО И БАВНО, КАТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ БЪРКА КЪМ БЕЛТЪЦИТЕ

    НАЙ-ОТГОРЕ ТОРТАТА СЕ ОФОРМЯ СЪС СМЛЕНИ ОРЕХИ /СИТНО СМЛЯНИ/
    ДОПЪЛНИТЕЛ СЕ УКРАСЯВА ПОЖЕЛАНИЕ
    ДА ВИ Е СЛАДКО!
    Yamaha Ttr250

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X