Колеги, търся специализиран магазин за подправки в София. Преди време имаше един на пазара Димитър Петков, но го затвориха. Някой да знае на друго място да има подобен магазин?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Специализиран магазин за подправки
Свий
X
-
До: Специализиран магазин за подправки
На улица "Виктор Юго" в частта между "Цар Иван Асен 2"и "Янтра" за съжаление не знам номера но има само една сграда между тези тве улици.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
-
Във всеки супермаркет има ВСИЧКО. А ако ти трябват големи количества, прескочи до Истанбул. Като минеш през Капалъчарши надолу към моста на Златния Рог опираш в "Мъсър" магазин за подправки в чували.(Интересно, Мъсър означавало Египет).
Като се прибереш в София, дрехите ти ще ухаят няколко седмици...
Коментар
-
Аз също знам един страхотен пазар за такива неща в Бенгази, ама ми трябваше информация за София. Колкото до супермаркетитеq аз някои неща усилено съм ги търсил в Била, Пикадили, Метро, HIT и Европа и не съм ги намирал.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
На мен ми е наблизо,казвай какво трябва и ще ги питам.В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнениеНа мен ми е наблизо,казвай какво трябва и ще ги питам.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар