Продукти:
250 г рулца от раци
1 консерва царевица
6 яйца
3 картофа
сол
смлян черен пипер
150 г майонеза
Приготвяне:
• Картофите се сваряват с кожата, обелват се и се нарязват на кубчета.
• Яйцата също се сваряват, обелват се.
• Яйцата и рулцата се нарязват на кубчета.
• Царевицата се отцежда от водата.
• Всичко се поставя в купата и се подправя със сол и смлян черен пипер.
• Добавя се 150 г майонеза и се разбърква добре.
• Оставя се в хладилника за 30 минути преди сервирането.
250 г рулца от раци
1 консерва царевица
6 яйца
3 картофа
сол
смлян черен пипер
150 г майонеза
Приготвяне:
• Картофите се сваряват с кожата, обелват се и се нарязват на кубчета.
• Яйцата също се сваряват, обелват се.
• Яйцата и рулцата се нарязват на кубчета.
• Царевицата се отцежда от водата.
• Всичко се поставя в купата и се подправя със сол и смлян черен пипер.
• Добавя се 150 г майонеза и се разбърква добре.
• Оставя се в хладилника за 30 минути преди сервирането.