Продукти:
4 броя свински котлета без кост
60 г едро настъргано сирене тип Чедър
4 резена сурово-пушена шунка
1 с л ситно нарязан босилек
1 с л олио
сол
смлян черен пипер
• Шунката се наситнява и се смесва със сиренето.
• Подправя се с босилек и щипка черен пипер.
• Сместа се разбърква добре.
• Месото се измива и се подсушава с кухненско руло.
• Натрива се със сол и черен пипер.
• Във всеки котлет се прави дълбока цепка тип "джоб", като ножът се държи успоредно на работната повърхност.
• Приготвената плънката се разпределя по "джобчетата".
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Месото се изпържва по 10-12 минути от всяка страна.
• Свинските котлети се поднасят топли, с печени или задушени на скара зеленчуци.
4 броя свински котлета без кост
60 г едро настъргано сирене тип Чедър
4 резена сурово-пушена шунка
1 с л ситно нарязан босилек
1 с л олио
сол
смлян черен пипер
• Шунката се наситнява и се смесва със сиренето.
• Подправя се с босилек и щипка черен пипер.
• Сместа се разбърква добре.
• Месото се измива и се подсушава с кухненско руло.
• Натрива се със сол и черен пипер.
• Във всеки котлет се прави дълбока цепка тип "джоб", като ножът се държи успоредно на работната повърхност.
• Приготвената плънката се разпределя по "джобчетата".
• В тиган се сгорещява мазнината.
• Месото се изпържва по 10-12 минути от всяка страна.
• Свинските котлети се поднасят топли, с печени или задушени на скара зеленчуци.