Здравейте, от доста време търся да си купя сладко от диви ягоди (или черни боровинки), но това което е в магазините е прекалено скъпо (около 6 лв. за 100 грама). Иска ми се да купя една щайга но незнам къде около София продават такова. Ако някой си е купувал, моля споделете от къде и на каква цена.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сладко от диви ягоди
Свий
X
-
До: Сладко от диви ягоди
То Смолян май всичко може да се купи - и картофите са картофи, и боба е боб ... Лошото е, е нямам път натам скоро. Чудя се дали около Самоков няма да продават някъде. Ако намеря такова за 3 лв. направо купувам една щайга.Александър
Коментар
-
Сега виждам темата.Ако някой му се разхожда до Костинброд,наще имат за продаване сладко от диви ягоди.Правено е по стари-тайни рецепти,но не е много,около 30-40 буркани различен грамаж.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
заповядай те в Доспат на гости лятото
и ще ви помогна да си направите сами сладко като си наберете боровинките и ягодите сами и даже, и капини колкото щете само да има кой да ги бере.
А рецептата ще научите на място от баба ми
Ако някой има път да ми врътне едно ало на 0888883086
Коментар
-
Невероятен аромат и вкус има това сладко от ягоди, а ако е в комбинация с боровинки-още по-...! Всяко лято, докато сме на палатка между Доспат и Широка поляна, зареждаме такава зимнина.
А на колегата axlastro може някой да му изпрати по куриерите, виждал съм и такива пратки. Щом е домашно приготвено няма начин да не е качествено.Не мисли като човек!
Коментар
-
Първоначално публикуван от maximoff Преглед на мнениезаповядай те в Доспат на гости лятото
и ще ви помогна да си направите сами сладко като си наберете боровинките и ягодите сами и даже, и капини колкото щете само да има кой да ги бере.
А рецептата ще научите на място от баба ми
Ако някой има път да ми врътне едно ало на 0888883086
Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Няма лято, което да пропуснем да отидем до балкана /в случая - ходим на х. Върховръх, Пловдивска област/ и да не си наберем - диви горски ягодки, боровинки, малинки /за сладко/, шишарки /за мед/ и кантарион, риган, мащерка /за чай/. Станал съм специалист в правенето на сладко /понякога ги смесвам - ягоди с борвинки/ и по отделно. А медът от шишарки става върховен. При нас удоволствието е сами да си ги наберем, да си направим разходката, пикника и накрая и направата на сладко, мед и чай /за студените зимни дни.../.Yamaha Ttr250
Коментар
-
Е добре. Разбрах, че си правите всичко сами, но изкам и аз.
Пишете в кои промеждутаци от лятото берете такива неща та да дойдем и ние да си набереме.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЕ добре. Разбрах, че си правите всичко сами, но изкам и аз.
Пишете в кои промеждутаци от лятото берете такива неща та да дойдем и ние да си набереме.
Последните години летуваме на около 1500-1600м.- Г.Беглик. Началото на Август по южните склонове матряла е готов (стига професионалните берачи да не са минали)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЕ добре. Разбрах, че си правите всичко сами, но изкам и аз.
Пишете в кои промеждутаци от лятото берете такива неща та да дойдем и ние да си набереме..
Коментар
-
Първоначално публикуван от yanev65 Преглед на мнениеДочев, имам един познат с къща в село Скобелево ,под Върховръх.Информация от извора казва , че ягодите се берат от към 25 юни, а малината и боровинка в началото на юли.Вземи си една седмица отпуск и те свързвам с хора професионалисти, имат малиново лозе там.На Върховръх съм ходил веднъж през зимата.Много е диво ,но е красиво.Има и хижи,на които да се спи,така че нямаш ядове ако имаш време.Ще береш и за нас с Вальо.На нас тогава ни е мандрата и не можем да мърдаме.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеЩе взема две седмици отпуска та да мога едната да Ви донеса вашия дял.Ставали.
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеА Аз ще врътна едно чеверменце да почерпя.Ставали.
Коментар
-
Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнениеЗдравейте, от доста време търся да си купя сладко от диви ягоди (или черни боровинки), но това което е в магазините е прекалено скъпо (около 6 лв. за 100 грама). Иска ми се да купя една щайга но незнам къде около София продават такова. Ако някой си е купувал, моля споделете от къде и на каква цена.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар