Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен Кашкавал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен Кашкавал?

В Швеция ядох един много странен кашкавал със специфичен вкус и кафяв цвят, накой знае ли как се казва какво съдържа и продават ли го у нас?
    Вкуса е сладък, незнам по-какъв друг начин да го опиша, но ми хареса и ако го има на нашият пазар ще си купя.
    Мерси
    Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

До: Странен Кашкавал?

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
    В Швеция ядох един много странен кашкавал със специфичен вкус и кафяв цвят...
    извадено от контекста...
    LZ1AIV

Коментар

То какви ли не л...а можеш да изядеш по света... Това по-скоро е някакъв вид сирене. Търси по франкофонско ориентираните магазини.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от asenv Преглед на мнение
        извадено от контекста...
        За цвета ясно, но за вкуса как разбра, че е странен

Коментар

На бул. Черни връх има магазин "Дар ог боговете". Там ще намериш всякакви сирена, кашкавали, вина, меса и деликатеси. За този кашкавал/сирене съм почти сигурен, че го има. Намира се, горе- долу, срещу края на оградата за метрото (срещу музей "Земята и хората"). На отсрещния тротоар, разбира се, в един блок. До него има компютърен магазин.
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

По скоро се води сирене ял съм същото но донесено от Норвегия беше сирене с карамел в него имам странен вид сещайте се на какво и също толкова странен солено сладък вкус.Ял съм го в два варианта единия беше по твърд и солен и беше от козе мляко а другия беше по мек и близък до пресния кашкавал но не съм убеден от какво мляко е правен мисля пак беше козе.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
              По скоро се води сирене ял съм същото но донесено от Норвегия беше сирене с карамел в него имам странен вид сещайте се на какво и също толкова странен солено сладък вкус.Ял съм го в два варианта единия беше по твърд и солен и беше от козе мляко а другия беше по мек и близък до пресния кашкавал но не съм убеден от какво мляко е правен мисля пак беше козе.
              Да за това говоря в Норвегия много го ядат
              Знам ги магазините "Дар от Боговете" ще проверя дали има и ще пиша, ако има и други с извратен вкус
              :http://scandinavianfood.about.com/b/...yond-toast.htm
              Последно редактирано от Спас; 13-02-10, 01:57.

Коментар

Проверих в "Дар от Боговете" не са и чували за кафяво сирене, както и в половин София
                .....България.................

Коментар

Правят си сандвичи с него. Има го на калъпи или "на филийки", готово за сандвич. Режат от калъпа с една специална шпатулка- за да станат филийки... На мен ми харесваше вкуса- сладко- кисело солен. И много се лепи по зъбите. Яде се с черен хляб, аз си подлагах и малко масълце (за разкош) . Ако го видя случайно в магазин тук, ще си купя- да си "върна лентата малко", га бяхме млади

Коментар

И в Атина не открих
                    Моля, някой ако идва от Скандинавска страна да ми купи една половинка

Коментар

М'чи то и пармиджаното е слдко-солено лай...но. Ама не е зле. Най-вече за зелена салата, това според мен. Имам един италиански партньор, дето е решил, че много харесвам пармиджано, и всеки път като идва носи по 2 кила за армаган. Е първото кило го изяждаме сравнително бързо, ама второто така изсъхва, че и рендето не го лови..
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ами пускай го на абрихта... Сори за спамеца, ама не се стърпях....
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X