Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Печени пилета ала Off Road...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Печени пилета ала Off Road...

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
    Я аз да ви покажа моето барбекю.Носи се лесно.Където и да се премести компанията то се мести с нея.Идеята съм взел от Кирил Панайотов.Той пък я видял незнам си къде...............
    http://www.facebook.com/profile.php?...&id=1501673946
    Дай направо снимката,че не се оправям със сурат тефтеро...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Не искам да съм противен ама - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...30&postcount=6 по добре тук питайте за подробна рецепта и време за печене

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
      много е смешно и мобилно барбекюто

Коментар

За който не е видял какво представлява "барбек=то" на Драев-да обясня с думи-взема се една трудовашка количка(РК-1), в нея се пали огън и като се сгори достатъчно жар се слага решетка от намквоси, кой от каквото намери-за скара. Предимството е, че може да се вози навсякъде където е по-удобно за "майстор-готвача". Например зад ъгъла на завет...
        Последният път на тази скара се опекоха 5 кг мариновани пържоли, и се изпи добро количество вино. Празнувахме Трифон Зарезан, а сега в неделя пък ще празнуваме Трифон Зарезан, пак на същото място
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Самите тавички където се поставя гарнитурата,са специални.Или е пробит отвор на дъното и е прекарана шпилката /шиша/ и е хваната с резба,или пък шиша направо е заварен за дъното.После,на самия шиш има сигурно някаква контра,или пъпка,която ограничава широката шайба върху която лягат пилетата-да не слиза до долу и да смачка гарнитурата.
          Цялата система е лесна за изработка,даже може да се направят специални кутии от алпака и да се постави това печене на професионална основа.Направо се хваща шиша с готовите пиленца и се сервира на масата пред компанията-от това по-голяма екзотика,здраве му кажи.
          Примерно,при едно излизане на кушии/борби,ако пална един такъв огън с 2-3 кутии,ще събера очите /и парите!/ на навалицата...
          Ще реализирам идеята и налято живот и здраве,ще пусна снимки от резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
            Самите тавички където се поставя гарнитурата,са специални.Или е пробит отвор на дъното и е прекарана шпилката /шиша/ и е хваната с резба,или пък шиша направо е заварен за дъното.После,на самия шиш има сигурно някаква контра,или пъпка,която ограничава широката шайба върху която лягат пилетата-да не слиза до долу и да смачка гарнитурата.
            Цялата система е лесна за изработка,даже може да се направят специални кутии от алпака и да се постави това печене на професионална основа.Направо се хваща шиша с готовите пиленца и се сервира на масата пред компанията-от това по-голяма екзотика,здраве му кажи.
            Примерно,при едно излизане на кушии/борби,ако пална един такъв огън с 2-3 кутии,ще събера очите /и парите!/ на навалицата...
            Ще реализирам идеята и налято живот и здраве,ще пусна снимки от резултата.
            Човек, живота не е само знак "+" трябва и "-"
            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Супер е идеята, още щом прочетох за пилетата и ме грабна...
              И ето, днес я реализирахме. Получи се перфектно.... Вкусно и бързо.
              За около 1 час бяха готови..
              Поздрави!!
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от misho5kov; 13-02-10, 21:28.
              Когато нямаме това, което ни трябва,
              ни трябва това, което имаме!

Коментар

Първоначално публикуван от misho5kov Преглед на мнение
                Супер е идеята, още щом прочетох за пилетата и ме грабна...
                И ето, днес я реализирахме. Получи се перфектно.... Вкусно и бързо.
                За около 1 час бяха готови..
                Поздрави!!

Ми браво!!! Още утре ще го пробвам. Казват,че ще вали сняг! Обстановката трябва да стане супер!

Коментар

Супер са пиленцата и идеята
                  Аз за в полеви условия бих препоръчал да се носи една ролка фолио, с него на огън сме си пекли кюфтаци, едни пилешки мръвки със лук,чушки и картофки нарязани се завиват във фолио и бухаш в огъня (в жаравата да съм по точен) и пиеш една две бири и почваш да хапваш
                  Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                  И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                  вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                    Супер са пиленцата и идеята
                    Аз за в полеви условия бих препоръчал да се носи една ролка фолио, с него на огън сме си пекли кюфтаци, едни пилешки мръвки със лук,чушки и картофки нарязани се завиват във фолио и бухаш в огъня (в жаравата да съм по точен) и пиеш една две бири и почваш да хапваш
                    Колега не е ли първо ракията, а като хапваш бирата???

Коментар

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                      Дочев Само бой с бой не върви Всичко друго е ръка за ръка.
                      Първо ракийка за да можем да пийнем венце и да изплакнем бурето с бира.

Коментар

Тоз' младеж го познавам от малък Тогава ги пиеше заедно
                        LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          Дочев Само бой с бой не върви Всичко друго е ръка за ръка.
                          Първо ракийка за да можем да пийнем венце и да изплакнем бурето с бира.
                          Вълков вечер трябва да се вързвате за нещо по здраво, че като гледам тези вълни, ще вземат да ви отнесът.

Коментар

Вълков вечер трябва да се вързвате за нещо по здраво, че като гледам тези вълни, ще вземат да ви отнесът.
                            Днес малко утихна пустото Черно Море.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                              Днес малко утихна пустото Черно Море.
                              От природата по силно няма ей.
                              Ама аз си я уважавам и малко време да имам бягам от града.

Коментар

Колега ако дойдете на Травна ще можем да хапнем някое пиленце.Нали това е темата.Ние стартираме вие ги приготвяте и ако финишираме стой и гледай Ти щи ги приготвиш аз ти вярвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X