Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Месо от НЕРЕЗ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Месо от НЕРЕЗ

    Вчера тръшнах един 200-230кг глиган и естественно след братска дялба ми се падна 10кг. /вонящо на нерез/ месо.
    Дайте някъква рецепта за студена обработка защото при топла просто е ужас.
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

    Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

  • #2
    До: Месо от НЕРЕЗ

    Погледни ми поста в "ястия-луканки..."-,ще ти свърши работа.После със силни подправки и алкохол ще го донаправиш годно за консумация.

    Коментар


    • #3
      До: Месо от НЕРЕЗ

      Вонящи меса циганите ги варяха в бира, а после какво правеха не помня курбан ли, кебапчета ли или направо скара (отдавна беше) експериментирай със едно малко парче месо (100гр. примерно)
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

      Коментар


      • #4
        До: Месо от НЕРЕЗ

        От коя част на жувотното ти е дела?
        Кажи си и ще ти дам рецепта!
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

        Коментар


        • #5
          До: Месо от НЕРЕЗ

          Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          От коя част на жувотното ти е дела?
          Кажи си и ще ти дам рецепта!
          Как от коя бре Пламене при нас се дели така, че да ти се падне от всичко по малко.
          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

          Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

          Коментар


          • #6
            До: Месо от НЕРЕЗ

            Ex голям проблем! - Кисни го във вода и оцет и си готов - 12-15 часа.
            Може и в прясно мляко ама идва скъпо
            Вие за първи път ли ходите на лов? Или просто се хвалите че сте ударили праси

            Коментар


            • #7
              До: Месо от НЕРЕЗ

              Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
              Ex голям проблем! - Кисни го във вода и оцет и си готов - 12-15 часа.
              Може и в прясно мляко ама идва скъпо
              Вие за първи път ли ходите на лов? Или просто се хвалите че сте ударили праси
              Винаги човек може да научи нещо ново.
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

              Коментар


              • #8
                До: Месо от НЕРЕЗ

                Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                Как от коя бре Пламене при нас се дели така, че да ти се падне от всичко по малко.
                Чу ли Морския, след тази продцедура няма значение какво ядеш. ВСЕ СЪЩОТО Е!
                За по рафиниран подход, раздели си месото на произход, защото иска различен подход. Смърдежа е малък проблем.

                -Бре Пламенее!
                -Дочев как си, от кога не си ме черпил с бираа!
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

                Коментар


                • #9
                  До: Месо от НЕРЕЗ

                  Изкисни за проба 1 кг нарязано месо 2-3 дни в р-р вода+кисело дом.вино/оцет+дафин.лист. После го вари 1/2 час с 1-2 глави лук+2 л.мед и хвърли водата. Ако все-още смърди - зарадвай кучетата.
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

                  Коментар


                  • #10
                    До: Месо от НЕРЕЗ

                    Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение

                    -Бре Пламенее!
                    -Дочев как си, от кога не си ме черпил с бираа!
                    Брее, брее, бреее...

                    май сядането на една маса с вазе, ще да е повече от удоволствие...

                    ...от голямо удоволствие..

                    за Дочев - знам - то само благото хортуване с тоя човек ми стига, ама една такава цяла компания...

                    брех, брех..

                    Коментар


                    • #11
                      До: Месо от НЕРЕЗ

                      Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                      Брее, брее, бреее...

                      май сядането на една маса с вазе, ще да е повече от удоволствие...

                      ...от голямо удоволствие..

                      за Дочев - знам - то само благото хортуване с тоя човек ми стига, ама една такава цяла компания...

                      брех, брех..
                      Всъщност азИ, добронамерено си изпросих биричка от Дочев. иначе нито се познаваме, нито сме се виждали, ма той толкова фамилияро ми подходи, че нямаше как да му откажа.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

                      Коментар


                      • #12
                        До: Месо от НЕРЕЗ

                        Какви черни суджуци станаха мале мале.
                        Не са изсъхнали още да ги опитам.
                        И обещавам да бъда честен.
                        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                        Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                        Коментар


                        • #13
                          До: Месо от НЕРЕЗ

                          Суджуците свършиха и нито един не позна, че са от нерез. Букета от подправки, който сложих си свърши идеално работата. Има ше изказвания за телешко, сърнишко, но никой не спомена нещо за нерез.
                          Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                          Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                          Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                          Коментар


                          • #14
                            До: Месо от НЕРЕЗ

                            Два/три върха на ножа калиев перманганат.
                            Вода,докато стане тъмно виолетова.
                            Час/два-ще получи месото външно белези като изгорено,но след преварка с първа вода изчезва.Дори и да остане нещо,след окончателното готвене го няма.
                            Мирис-никакъв.
                            Свински черва съм оправял така посред лято и изпуснат срок за обработка...
                            После-Петрохан,сушеница,прясна наденица-никакъв проблем,успоредно с ДВСК пробите за годност.

                            Коментар


                            • #15
                              До: Месо от НЕРЕЗ

                              Макс, нищо не го правих. Подправки и в червата. Стана супер.
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                              Коментар

                              Активност за темата

                              Свий

                              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                              Зареждам...
                              X