Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Торта от пача

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Торта от пача

Цел на занятието - да зарадваме приятел, който мрази конвенционални торти.

Необходими продукти: свински крачета - 2 броя, свински уши - 2 броя, 2 моркова, 2 яйца, 5-6 мариновани краставички, сол, чер пипер, дафинов лист, няколко силидки чесън.

Сваряваме крачетата и ушите в тенджера под налягане заедно със солта, черния пипер и дафиновия лист за 2 часа.
    След това изваждаме крачетата и ги обезкостяваме. Нарязваме ги много на ситно заедно с ушите и ги връщаме в тенджерата. Варим още 30 минути.
    В подходяща тава нареждаме нарязани на кръгчета морковите и киселите краставички, като можем да ги аранжираме подобаващо

Внимаваме да изпишем текста огледално (не както е показано)!

Добавяме и нарязаните на кръгчета твърдо сварени яйца и ситно нарязаните скилидки чесън.

Много внимателно заливаме с горещата смес от тенджерата под налягане за да не разместим аранжировката.

Оставяме на студено за няколко часа докато се получи това:

При желание мазнината, която е излязла отгоре върху желето може да се изстърже с подходящ инструмент (аз ползвам дървена плоска лопатка).

Съдържанието на тавата се обръща много внимателно върху специално подготвен за целта поднос:

Както виждате, в моя случай неспазването на някои от описаните ключови техники повлия негативно върху външния вид, но не и върху вкуса

Така приготвеното изделие е незаменимо като заместител на всякакви конвенционални торти!
    Последно редактирано от prascho; 03-01-10, 21:19.
    "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

До: Торта от пача

Абе човече,сега ли се сети да пуснеш тази тема,даже и снимки качил
    Кажи ми сега,къде да ходя да търся крака и уши по никое време
    Утре заран тръгвам на лов за свински крайници
    Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Ачка ЧНГ въпрос ставали продукти от диво прасе. защото имам пресни от събота. Що неме поканиш на гости.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Ачка ЧНГ въпрос става ли продукти от диво прасе. защото имам пресни от събота. Що не ме поканиш на гости.
        Валка, ЧНГ и на теб! Стават разбира се - стига да си ги обръснал и опърлил добре
        "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
          Валка, ЧНГ и на теб! Стават разбира се - стига да си ги обръснал и опърлил добре
          Прикачени файлове

Коментар

Перфектно! Ама с узи ли сте го стреляли това прасе?

Коментар

Първоначално публикуван от prascho Преглед на мнение
              Перфектно! Ама с узи ли сте го стреляли това прасе?
              14 0 ремингтън МАГМУНТ.

Коментар

Започнах твоята торта. Но тя ще бъде Дивата торта.

Коментар

Току-що след преглеждане на темата останаха покварени моите готварски умения.Това трябва да се опита въпреки вкусовите ми традиции от към Прасчо.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                    Започнах твоята торта. Но тя ще бъде Дивата торта.
                    После да кажеш как се е получило!

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                    Току-що след преглеждане на темата останаха покварени моите готварски умения.Това трябва да се опита въпреки вкусовите ми традиции от към Прасчо.
                    Ха сега де? Не разбрах вкусовите традиции положителни ли са или отрицателни?

Коментар

Прасчо, една комична ситуация се е получила.Чакай сега да ти разправям.Написах Прасчо с голяма буква, защото имах предвид прасето, не теб. И да, положителни са.
                      Рецептата ще се пробва в най-скоро време.

Коментар

Мдааа, с този прякор постоянно ми се случват такива неща...

Коментар

Привет!
                          Потекоха ми лигите...пък ако знаете колко огнена вода може да изпие тая торта...не е истина...
                          Между другото и аз ще си направя...имам необходимите продукти в хладилника...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Ачо готово ще я снимам . но само чесънче черно пиперче и от горе малко чили.

Коментар

Току що си изпратих госкето.
                              Бях ги поканил специално на таз пача в тава с олимпийски размери,със ракийка.
                              Пачата свърши още на първата ракия.
                              Направо е перфектна,утре ще права пак че ракия много
                              Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X