Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шедьоври на кулинарното изкуство

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    До: Шедьоври на кулинарното изкуство

    пастърма от телешко сърце великденски яица
    Прикачени файлове

    Коментар


    • #47
      До: Шедьоври на кулинарното изкуство

      Здравейте,колеги.На една моя колежка бабата й проявява голямо въображение в кухнята и един от нейните шедьоври,който е достоен за място в темата е сладкиш наречен "ТАРАЛЕЖ".Изключително вкусен.Мисля,че рецептата не е тайна и при интерес ще я разпитам.Извинявам се ако съм причинил слюнкоотделяне на някойЖиви и здрави бъдете
      Прикачени файлове
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

      Коментар


      • #48
        До: Шедьоври на кулинарното изкуство

        Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
        Здравейте,колеги.На една моя колежка бабата й проявява голямо въображение в кухнята и един от нейните шедьоври,който е достоен за място в темата е сладкиш наречен "ТАРАЛЕЖ".Изключително вкусен.Мисля,че рецептата не е тайна и при интерес ще я разпитам.Извинявам се ако съм причинил слюнкоотделяне на някойЖиви и здрави бъдете
        Страхотно.
        Очичкити от боб ли са.

        Коментар


        • #49
          До: Шедьоври на кулинарното изкуство

          Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
          Здравейте,колеги.На една моя колежка бабата й проявява голямо въображение в кухнята и един от нейните шедьоври,който е достоен за място в темата е сладкиш наречен "ТАРАЛЕЖ".Изключително вкусен.Мисля,че рецептата не е тайна и при интерес ще я разпитам.Извинявам се ако съм причинил слюнкоотделяне на някойЖиви и здрави бъдете
          Казвай рецептата,не бъди такъв инквизитор!

          Коментар


          • #50
            До: Шедьоври на кулинарното изкуство

            Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
            Страхотно.
            Очичкити от боб ли са.
            Да,колега,от бобчета са.Знаеш ,има един салатен ли го водеха...А бодлите са от настърган шоколад.
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

            Коментар


            • #51
              До: Шедьоври на кулинарното изкуство

              Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
              Казвай рецептата,не бъди такъв инквизитор!
              Утре я имаш,обещавам
              HUSGVARNA 630 SMR
              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

              Коментар


              • #52
                До: Шедьоври на кулинарното изкуство

                Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                Да,колега,от бобчета са.Знаеш ,има един салатен ли го водеха...А бодлите са от настърган шоколад.
                Дааа Салатен шарен.
                Много добре изглежда и сигурно е много вкусна.

                Коментар


                • #53
                  До: Шедьоври на кулинарното изкуство

                  Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                  Утре я имаш,обещавам
                  Утре дойде!
                  Искам таралеж!
                  Айде,че децата реват,жената нервничи...

                  Коментар


                  • #54
                    До: Шедьоври на кулинарното изкуство

                    Колеги,простете за неспазването на обещанието,но не беше по моя вина,найстинаЕто я й рецептата за торта "ТАРАЛЕЖ":
                    Продукти:30/40 бишкоти,2/3 пакетчета краве масло,4/5 жълтъка,1 чаена лъжица пудра захар,половин литър прясно мляко с 2 лъжици ром,2/3 лъжици какао,1 чаша печени бадеми/ рендосани за бодлите,но става и настърган шоколад.
                    Бишкотите,раздвоени се подреждат в елипсовидна форма,горе-долу за размера на таралежа.След всеки ред се маже с крем,направен от споменатите продукти.От едната страна се издърпва една бишкота за да се очертае муцунката на таралежа.С малко въображение с една дума се стараем да направим груб макет на бъдещия екземпляр.Оформя се грубо и след това с останалия крем се оформя и завършва.Бадемите се използват за бодли,но преди това минават през следната обработка-начукват се и се обелват,кипват се да омекнат,нарязват се по дължина на тънки ивици,запичат се във фурната до бледорозово и след това се набождат отгоре,като бодли.По желание могат да се ползват не безизвестните "родопчета",като се настържат отгоре,вместо бадемите./за по бързо/
                    Колеги,така ми я даде рецептата въпросната възрастна дама,но ако има нещо неясно-ще я питам отново.Успех и се извинявам отново за проявената несериозност от моя страна,но не по моя вина.
                    П.П. за очички и муцунката се използва или бобчена от снимките,или зрънца кафе.
                    Прикачени файлове
                    HUSGVARNA 630 SMR
                    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

                    Коментар


                    • #55
                      До: Шедьоври на кулинарното изкуство

                      Благодаря!
                      Утре давам бойна задача на домочадието.
                      Ама как се реже,не казваш,а?
                      Ами ако хукне нанякъде?!

                      Коментар


                      • #56
                        До: Шедьоври на кулинарното изкуство

                        ...за да се избегне опасността таралежчето да избяга се съберате повече приятели около негоДобър апетит и да разкажеш как се е получило
                        HUSGVARNA 630 SMR
                        PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

                        Коментар


                        • #57
                          От: До: Шедьоври на кулинарното изкуство






                          Коментар


                          • #58
                            От: Шедьоври на кулинарното изкуство

                            Чеверме по-всяко време,а това е от днес 3.11.2011г.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1553.jpg
Прегледи:1
Размер:529.6 КБ
ID:5315731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1557.jpg
Прегледи:1
Размер:580.2 КБ
ID:5315732Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1558.jpg
Прегледи:1
Размер:585.5 КБ
ID:5315733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1560.jpg
Прегледи:1
Размер:555.5 КБ
ID:5315741

                            Коментар


                            • #59
                              От: Шедьоври на кулинарното изкуство

                              Уреда е невероятен!
                              Ще се копира със сигурност.
                              Огъня направо в решетките ли се пали или се насипва само жар?
                              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

                              Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

                              Коментар


                              • #60
                                От: Шедьоври на кулинарното изкуство

                                насипват се въглища и се палят . самите кутий се местят по-рамката според силата на огъня .в агнето се слагат 1.2 цели хляба да не изгори месото около ребрата и успех.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X