1 заек
1 голям морков
2-3 скилидки чесън
250гр.гъби
дафинов лист,бахар,черен пипер,сол
Разрежете заека на порции и ги запържете в тиган до побеляване на месото.Нарежете моркова и гъбите на едри парчета,обелете скилидките чесън. Сложете месото в гювечката,налейте една чаша червено вино и три чаши вода.Прибавете останалите продукти и слажете гювечката в незагрята фурна.Печете до омекване на месото и сгастете с малко брашно
1 голям морков
2-3 скилидки чесън
250гр.гъби
дафинов лист,бахар,черен пипер,сол
Разрежете заека на порции и ги запържете в тиган до побеляване на месото.Нарежете моркова и гъбите на едри парчета,обелете скилидките чесън. Сложете месото в гювечката,налейте една чаша червено вино и три чаши вода.Прибавете останалите продукти и слажете гювечката в незагрята фурна.Печете до омекване на месото и сгастете с малко брашно
Коментар