Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сладкиш с кроасани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сладкиш с кроасани

• Нужни продукти:

4 кроасана със сладък пълнеж, 850-900гр. прясно мляко, 2ч. ч. заха, 4 яйца, 1 ваннилия

• Начин на приготвяне:

Във форма за кекс се карамелизират 2-4ч.л. заха.Кроасаните се набождат на много места с вилица и се нареждат с лице към карамела във форма.Захарта се разтваря в горещото мляко и щом то се поохлади се прибавят разбитите яйца и ванилия.Кроасаните се заливат с тази смес и сладкишът се пече на водна баня до зачервяване отгоре.После се оставя само на включен долен реоатан и се пробва с клечка дали е готов.След изпичане сладкишът остава във фурната цяла нощ.На сутринта се изважда и объща в чиния.
      =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Ако търсите нещо с което да зарадвате гостите за утре или ви се яде нещо вкусно и същевременно лесно за приготвяне това е добър избор.Лично на мен това ми е едно от любимите домашно приготвени десерти.

Aко имам някъде правописни или технически грешки се извинявам, писах докато четох.

До: Сладкиш с кроасани

Сигурно е много вкусен този сладкиш, трябва да го опитам.
    Той е вариант на т.нар. "Шарлота".
    При нея се нареждат бишкоти по края на формата и отдолу, върху тях - плодове, бишкоти и пак плодове. Всичко се залива със смес за крем карамел и се пече на около 100-110 градуса.
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
    Omnia vincit amor !

Коментар

До: Сладкиш с кроасани

Същото го правим с козунак останал и исъхнал по Великденските празници
      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X