Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пържоли с гъби и майонеза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пържоли с гъби и майонеза

Съставки:
    свински пържоли /да покрият дъното на средно голяма тава/
    1 малка майонеза
    същото количество кисело мляко
    1-2 ч.л горчица
    300 гр гъби
    черен пипер
    сол
    1 с. л брашно
    1 кубче гъбен булъон
    Приготвяне
    Пържолите се осоляват, поръсват с черен пипер, начукват се и се изпържват леко в загрята мазнина. Нареждат се в тавичка. В същата мазнина се запържват гъбите и се изсипват върху месото.
    В компотен буркан се разбиват 1 с.л брашно, горчицата, майонезата, кис. мляко и натрошеното кубче булъон. Долива се вода два пръста под ръбчето. Буркана силно се разклаща, за да се разбият продуктите и с получения сос се заливат пържолите.
    Тавичката се завива с фолио и ястието се пече в предварително загрята фурна.
    Пържолите може предварително да се мариноват с малко бяло вино.

До: Пържоли с гъби и майонеза

Днес съпругата ми прави пържолки със сос от топено сирене, сметана и гъби, става разкошно, но следващия път задължително ще изпробваме твоята резепта, звучи обещаващо вкусно!

Имам само един въпрос: каква горчица препоръчваш, сериозна (дижонска, руска) или по-лека (сладка ли не знам как се води точно)?
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

До: Пържоли с гъби и майонеза

Разкош и половина.Снощи ги приготвих и се утрепах от хубаво хапване.Станаха, просто перфектни.Евала, колега-мерси много за тази хубава рецепта.
      Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X