Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мирис на малини, резенчета праскови ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мирис на малини, резенчета праскови ;)

Необходимите продукти пак са на око
    Няколко яйца. 4-5-6, зависи колко голямо искате да стане.
    Яйцата ги чупите в отделна купичка преди да ги сложите в общата за бъркане, за да сте сигурни, че са хубави и стават.

Плодове - малини, ягоди и праскови. Според вкуса.

С миксер добре разбърквате яйцата...

Когато са разбити добавяте и чаша захар...на око, зависи колко сладко искате да ви бъде.

След като захарта спре да хрупа, добавяте толкова и пресято брашно. В него слагате малко сода и лимонтузу или бакпулвер.

Получава се гъста гладка смес. Най-накрая слагате бялото прахче или друга есенция.

През цялото време бъркате само в една посока, когато сложите брашното се бърка бавно.

Намазвате тава или слагате парче хартия за печене и изсипвате цялата смес, ако е повече може да си я отделите и да изпечете два или три блата.

На нас не ни се чакаше толкова време да печем и правим само 1.

Печете си го според фурната, нормално някъде около 30 минути. На бавен огън, за да не изгори. Като ви се види, че е готово го боцнете с клечка за зъби, ако не остава по нея мокро, значи е за вадене.

През това време разбирате крема. Ние сме взели крем Оле на Доткер Йоткер. За три минути, без варене и накисване.
    Трябва да стане гладък кремът.

Може да използвате всякакъв друг крем.

Изпеченият блат.

Оказва се, че след последната торта, която правим нямаме здрав поднос за торти...

Разбивате сметана. Нашата е Hopla.

Намазвате хубав пласт крем върху тортата, мажете и отстрани.
    След това е ред и на сметаната. И започваме да украсяваме.

Маги подготвя окрасата. Тя реже, аз редя, така по-бързо идва време за опитване.

Крайният резултат:

В заключение мога да кажа: Много беше вкусно!
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

До: Мирис на малини, резенчета праскови

И аз също мога да кажа , беше страшно вкусно и свърши много бързо!

След като направите тортата трябва да я сложите за някакво време в хладилника, за да може крема да стегне , ние разбира се недочахме ...

И продуктите за цялата торта излизат около 10 лв .

Коментар

Поздравления за красивата торта, аз дето не обичам малини ми се доядоха така като гледам това произведение.

Коментар

Аз със сладкото съм скаран,но на вашата гилдия препоръчвам да си наръсите произведението с крокан.Може и с разтопен шоколад да се подпишете/млечен/...
        Бон Апети!...

Коментар

Въх въх, на мен не само ми се дояде ами мисля тези дни да се пробвам и да си направя.Първи по сериозни стъпки в ... готварството. Мерси много за подробното описание.
          Иван Маринов
          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Това вашето е подривна дейност... аз следващия път като минавам покрай вас ще душа внимателно.

Коментар

Много красива торта. Голяма част от удоволствито на храната е във визията и. Сещам се колко е била вкусна.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Браво Цвети! Разби ми диетата! Отивам веднага да направя нещо, но по-бързо-взимаш пъпеш, разрязваш, почистваш, пълниш с презенчета плодове/каквито има в хладилника/, после поливаш с мед или сироп/аз имам мед уж от рози/, после бързо разбиваш пакетче някаква сметанка, заливаш и в хладилника отново за около 30 минутки! Да Ви е сладко!

Коментар

Браво Цвети,гледаи ти гледаи ,аз си мислех че само снимки и коментари към тях умееш а тя ква била работата!!!Оууу замориса ми на сладичко ,блазяви и внимаваите да не се изпокапете!!!!
                  Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                  Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Мммммммммммммммайчицееееее.....аз и малини обичам, и ягоди и торти...... Обичам да ми е сладко. Най-хубавите неща са или незаконни, или неморални, или от тях се дебелее
                    Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

Цвети, много вкусно изглежда!

Изпрати Маги до пазара. Появил се е Крыжовник(цариградско грозде). Много подхожда за Украсяване. За Окрасяване пасва каквото и да е

Коментар

Мноо сте гадни! Разболявам се като гледам такива вкусотии...

Коментар

Какво мога да кажа освен, че Цвети шЪ я 'зи'ам за жИна (само баща й да не прочете т'ва, че има пушка).
                          Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Аз мое да си остана и ерген като съм се научил да готвя.А с тея вкусотии из форума само като ги гледам и пълнея.
                            ROCK ON

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X