Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лeтни изкушения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лeтни изкушения

По темата:10 мл Амаретто, 15мл Grand Marnier, 15мл. водка, 10 мл лимонов сок, 100мл. сок от портокал и лед се смесват в шейкър, след което се изсипват във висока чаша.Гарнира се с резенче портокал и захаросана черешка.Името на коктейла: Нютон, върви подкрепен с Dave A Stewart-Lily Was Here....

p.s.Колега bodo, дразни ги още и после иди обяснявай как са ме изнудили и двете да ходим на море....
    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      п.п."БИРА!"-не се счита за рецепта!
      Дискриминация

Както и да е
      Най-освежителното питие за лятото е шприц:

- сухо бяло вино (то за друго и без това не става)
      - сода

Смесване 1:2 в полза на содата.

И двете леденостудени, за да минем без лед, който разгазирва содата.

Получава се слабоалкохолна смес, от която може да се пият стабилни количества, без притеснение от напиване. Сухото бяло вино пък придава леко трапчив вкус, който утолява жаждата изключително добре.
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Хм, аз бялото вино го мешам със спрайт в кана и с лимони....също е добра комбинация.
        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Stanio/ Преглед на мнение
          Хм, аз бялото вино го мешам със спрайт в кана и с лимони....също е добра комбинация.
          Със спрайт има интересен вкус, но заради захарта в него, не утолява жаждата толкова добре
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да се опитам да обединя двете офрмени дотук течения в темата - върху всичко от сладоледа на Цвети аз сипвам капачка мастика.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X