Лефер на керемида

Във всяка риба се слагат няколко скилидки чесън, 2-3 резенчета лимон, стрък пресен лук,
сол на вкус и се намазва обилно със зехтин.
Върху долната керемида се оформя "легло" от фолио да задържа соса, под горната керемида
се слага парче фолио за да не залепне рибата върху керемидата.



Подгответе достатъчно количество жар и заровете керемидите.

Пече се около 20 - 25 мин.
Приятен апетит
Във всяка риба се слагат няколко скилидки чесън, 2-3 резенчета лимон, стрък пресен лук,
сол на вкус и се намазва обилно със зехтин.
Върху долната керемида се оформя "легло" от фолио да задържа соса, под горната керемида
се слага парче фолио за да не залепне рибата върху керемидата.
Подгответе достатъчно количество жар и заровете керемидите.
Пече се около 20 - 25 мин.
Приятен апетит

Коментар