Основната съставка, разбира се, са орехи.

Тук започват физическите упражнения.

Счупихме му черепа и се показа мозъкът.

Начупвате на око, толкова орехи колкото смятате, че ще може да изядете. Яжте орехи, за да сте по-умни.

Смилате орехите на ситно.

Пак на око избирате няколко яйца.

Отделяте белтъците от желтъците.

И внимавате да не падат много черупки върте, че и с орехи сладките ще станат твърде хрупкави.

Разбивате белтъците със захар (повечко, да има
).

Не забравяйте и вълшебното бяло прахче!
...За ванилия става дума, разбира се!

Добявате към сместа и орехите. Пак на око, докато стане не много течна, но не и твърда смес.

Тук вече бъркате с лъжица, леко и само в едната посока!
Изрязвате хартия за печене, намазнявате я малко и с лъжичка изсипвате на купчинки малко количество от сместа. За мярка използвайте чаена лъжичка и ги слагайте през по-големи разстояния. Стават доста големи.

Печете докато станат бледо жълти, около 10-15 минути.

Bon Appétit!

Тук започват физическите упражнения.

Счупихме му черепа и се показа мозъкът.


Начупвате на око, толкова орехи колкото смятате, че ще може да изядете. Яжте орехи, за да сте по-умни.


Смилате орехите на ситно.

Пак на око избирате няколко яйца.

Отделяте белтъците от желтъците.

И внимавате да не падат много черупки върте, че и с орехи сладките ще станат твърде хрупкави.


Разбивате белтъците със захар (повечко, да има


Не забравяйте и вълшебното бяло прахче!


Добявате към сместа и орехите. Пак на око, докато стане не много течна, но не и твърда смес.

Тук вече бъркате с лъжица, леко и само в едната посока!
Изрязвате хартия за печене, намазнявате я малко и с лъжичка изсипвате на купчинки малко количество от сместа. За мярка използвайте чаена лъжичка и ги слагайте през по-големи разстояния. Стават доста големи.

Печете докато станат бледо жълти, около 10-15 минути.

Bon Appétit!

Коментар