Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да прикадим масата на бъдни вечер?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да прикадим масата на бъдни вечер?

Като нямаме печка на дърва, всяка година по един фал с тая работа!

Сега приготвих чамови тресчици и ги подсуших максимално в скарата за пържоли. Дано стане от тях при запалване малка "жарава"...

До: Как да прикадим масата на бъдни вечер?

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!

Ние пък да вземем да забравим тамяна с кандилото в Бургас
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
      Като нямаме печка на дърва, всяка година по един фал с тая работа!

Сега приготвих чамови тресчици и ги подсуших максимално в скарата за пържоли. Дано стане от тях при запалване малка "жарава"...
      е, и стана ли с чама?

Щото при мен тоя подход упорито клонеше към провал, докато не открих едно изобретение, което е много полезно

това са брикетчета, които служат за разпалване на тамян

учудващо, но брикетчетата, които използвам за запалване на наргилето, са съвършено същите..

комплект от десет кръгли брикетчета с диаметър около 25 мм и дебелина 8 - всяко , е с цена ~2-3 лева

едно такова на дъното на кадилницата, и отгоре 5-6 зрънца тамян, и запалено със запалката за газовия котлон, осигурява пушек, колкото два пожара

Коментар

Предполгам че също ефект ще има и с борина. Хем е бор, хем е естествено напоен със смола.
        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
          Предполгам че също ефект ще има и с борина. Хем е бор, хем е естествено напоен със смола.
          Точно това ползувах аз. Винаги имам в наличност в раницата - полезно е!

Коментар

Както си седя пред компютъра вкъщи, лесно мога да кажа (днес 31.12.08 ) кой съсед с колко пържоли ще се облажи довечера. От сутринта е започнало непрекъснато чукане.

Тези под мен (долните!) ужким са на социални помощи, пък начукаха поне 10 броя!

Донесе ми приятел 2 кг. чернокоп. Очистих го и леко посолих. Той пък, иска бира. Замразиш ли го - не е стока.
            Последно редактирано от cveti; 31-12-08, 10:56.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              е, и стана ли с чама?

Щото при мен тоя подход упорито клонеше към провал, докато не открих едно изобретение, което е много полезно

това са брикетчета, които служат за разпалване на тамян

учудващо, но брикетчетата, които използвам за запалване на наргилето, са съвършено същите..

комплект от десет кръгли брикетчета с диаметър около 25 мм и дебелина 8 - всяко , е с цена ~2-3 лева

едно такова на дъното на кадилницата, и отгоре 5-6 зрънца тамян, и запалено със запалката за газовия котлон, осигурява пушек, колкото два пожара
              Този вариант е без отказен проверено, а и не трябва да се прекалява с количестото тамян.
              С друго не се кади, а се е одимяваш. Все пак едното се взима от църквата а другото от топливо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X