Даите рецепта за гъска ама първо почнете от скубането на перушината!




йно!
Тъй че направо си се попарва, скубе и накрая се пърли. А ако я одереш се лишаваш от най-вкусното- кожата й. 




)))))).А моя любима рецепта е от Естония.Гъската се готви цяла, вътре се слагат нарязани ябълки, едно две орехчета,сол,пипер,пипер слагам повече,зашива се и се слага във в тава, отгоре пак слагам сол и пипер и отстрани в тавата пак подреждам две три ябълки.Става невероятно ароматна и много лесно приготвена гъска, и да всеки ден и за празник, то направо не може да се каже че месото е от гъска, щото ябълки дават аромат,който "убива" миризмата на патица.....а каква невероятно хрупкава кожа се получава......отивам за салфетка, а на теб успех в готвене...


Затова първо трябва да я заколиш и после да я топиш у водата

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар