Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на електрическа скара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за покупка на електрическа скара

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:скара.jpg
Прегледи:1
Размер:122.7 КБ
ID:5788910
    Това е моят модел,ползва се от 3 години регулярно, 1600 вата е и е доста силна. Тази рибка я въртях през минута като на чеверме....
    Домува на открита тераса - дъжд, сняг и слънце не са и чужди. Когато пека в тавичката слагам алуминиево фолио и не ме бърка особено какво и колко капе вътре. Когато приключа с печенето я оставям да изстине и затварям капака - не я чистя а я оставям с мазнината - така не трупа ръжда. Чистя я непосредствено преди следващата употреба. Търкам с ламаринката да сваля едрите нагари, после с ръчна телена четка и се показват чисти тръби с леко нагар, пускам я да загрее цепвам една глава лук на две , бодвам едната половина с вилицата и обтривам навсякъде да се обере мизерията. После бодвам и другата половинка на лука и доизчиствам. Следва обмазване на тръбите - ако имам мас слагам в една салфетка една лъжица мас и минавам по тръбите(ако нямам слагам олио), по този начин омазнявам тръбите и обирам нежелания между тръбите нагар, като спре да пуши от мазнината слагам мръвката.
    Ако изгори, ще видя от кой производител е и пак такава ще си взема
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Нямам нито една от тези изгоряла,с времето се показват реотаните и пак работи,метала се изяжда,леко чука ток от утечка но пък съм инструктирал всички без джапанки да не се ползва изделието.
      Подариха ми такава преди две години, в началото не ми вдъхваше голямо доверие ама контакта в който в включвам минава през ДТЗ, до сега проблем не е имало. Повдигнах й капака с около 4 см за да мога да го затварям докато пека нещо. Мръвките се опичат малко по бързо, също така разпръсканата мазнина по стената другите предмети са значително по малко.

Коментар

Здравейте, преди около 1 година си купих скара от този сайт https://skara.bg и се оказа много хубава не е за 30лв. но за сметка на това досега не съм имал никакъв проблем с нея.

Коментар

Малко настрани от темата. Току-що получих съобщение от Weber, че ще ми подменят неръждаемата горелка на газовото барбекю (Q1200), защото ръждяса и единия процеп се саморазшири от прегаряне. Та, Weber са преценили, че като си палиш барбекюто 10 пъти в годината и неръждаемата горелка ще издържи повече от пет години. Моята издържа 3,5. Изводът: Неръждаемата скара, било тя и електрическа е скъпа и ненужна. Точно контактната повърхност на грила при Weber е емайлирана. Чистенето е основният проблем. Ако имаш скъпо барбекю, то във всички случаи е мислено как да се почиства и разглобява лесно и бързо. Разглобяваш, водоструйка, меглио, съдомиалня пак водоструйка, телена гъба, сглобяваш... Ако ел. скарата е 30 лева, просто я засилваш към гюма омазана и работеща.

Коментар

Първоначално публикуван от vkozarev Преглед на мнение
            Здравейте, преди около 1 година си купих скара от този сайт https://skara.bg и се оказа много хубава не е за 30лв. но за сметка на това досега не съм имал никакъв проблем с нея.
            Тия пари за една скара са 10 години да си купувам нова всяка година. Ако сложа и гаранцията стават 20 години. Иначе по темата - преди два месеца пак смених скарата гаранционно, втори път за година. Явно нещо не ми върви. Тоя път направо пожар стана. Следващата ще сменям производителя, ма те не останаха .
            п.п.Сега се загледах, тези са ми градски, и ги бях нарочил за следващ опит. Ма нещо не са много габровски цените. От друга страна се загледах подробно, има си механизми за разглабяне и почистване. Абе замислих се, ама цената...
            Последно редактирано от Asen Kushlev; 28-05-19, 13:32. Причина: допълване
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

Колеги, дайте отзиви към днешна дата за наистина здрава тръбна скара, омръзна ми да изгарят през месец два и разправии със гаранцията им, ползвам я в къщи под аспиратора, сега гледам от последния пост на темата:
              https://skara.bg/produkt-bg/mr-doro-...