Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръки за сокоизтисквачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръки за сокоизтисквачка

Това е най-доброто, но за съжаление и много, много скъпа..............http://www.norwalkjuicers.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
      Абе вие не четете ли ?
      Искм да сложа енда връзка магданоз и да си изкарам сока от него. Кви домати ...
      Breville 800 и нещо си серията,и 500 и нещо си ще свьрши работа ма голямата си е голяма.Вземи си и кафеварката в комплект,и нея я препорьчвам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Добре де . Аз ли не се изразявам правилно или ..... Не искам Кювингс за по-малко пари. Искам алтернатива за по-малко пари.
        Няма.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Евтините слоу джусъри се задъхват със зеленолистни или голям морков.
          Проблема при зеленолистните е че целулозата ги задръства след един определен обем- 1 връзка магданоз изкарва 3 супени лъжици сок, и след това се задръства. Същото е ако набуташ морков ф35, само че тогава блокира.
          Това е разликата между евтините и скъпите слоу джусъри. Аз имам евтин (300 лв) и от зеленолистни почти не стискам сок. Иначе за меки неща е супер- грозде, киви, малини- дели семките и люспите и изкарва сок. Проблема е при целулозните неща, влакната много ги ебават- примерно ананас- след 300мл сок се задръства и иска миене. И това дето се е задръстило е с обем около 300мл и е яко намачкано като пюре. Айде ананаса го ядеш с лъжица пюрето, ама спанак примерно е голяма гадост иго хвърляш. Така че за зеленолистните трябва или скъпа или мазохист да обслужва евтината и често миене.
          Ще видя марката и ще пиша после...

Коментар

Стельо, първо да се извиня , явно съм те засегнал . Ронсъна , който първо показа , е доста различен от машините , които показа после. Ронсъна не става за това което аз искам, пробвано.
            Извинявай пак.

Калояне , не искам най-доброто, искам работещо, на по-ниска цена от фаворитите.

Шефче, това не става за зеленолистни.

Да обобщя, търсим нещо да речем до цена 500 лева, което да може да прави соково от всички плодове, зеленчуци и зеленолистни. Да изкара поне срока на гаранцията, съответно да го има по нашите магазини.
            Просто , си мислех , че не е нормално за един такъв уред да се дават 1000 лева , за битова употреба. ( Бе то сигурно толкова си струва , ама в България сме все пак ... )
            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Шефче, това не става за зеленолистни.
              Кажи какво е според теб Не става,колко залагаш и какво тьрсиш.......па после кой не го нагьзи моя и да ти снимам е ма на.То клипове има и по нета де ма преди да гледаш кажи колко залагаш,един джусьр мангизи слагаш ли?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Ми нли написх какво търся .
                Ох ..добре .. нека го кажа така . На един човек минимум година и половина ще му се налага да приема храната течна, за тази цел търся вариант да не го лишавам от пресни плодове и зеленчуци.
                Шефче, точно посочената от теб не съм пробвал ,за да залагам , аи от половин година съм "свободен Санчо " , та басовете ги остави, ако искаш ела да те почерпя , ей го де е Дунава , паркираш корабчето и оп Пробвал съм няколко такива с ренде на дъното , никоя не правеше сок от листа.

A1+

Коментар

Не съм много в час, но с качествен блендер не става ли. Вярно, че не се получава отделно сок, отделно отпадък, а всичко е наедно, но твърдят, че така е по-полезно. И за да стане гладка, хубава смес като сок, за зеленолистните се добавя и вода. Як блендер /не от 600 ватовите на телешопа/ струва май бая по-малко от 1000 лв.
                  BMW R1200GS LC EXCLUSIVE, Triumph Tiger 800 XRx, Honda Transalp 600
                  LAND ROVER Discovery II V 8 - 4.0, BMW 530 xDrive
                  Не е достатъчно да си знаеш цената, трябва да се отчита и търсенето.

Коментар

Става и забравям за баса.Като се роди пьрвия ми син ми подариха една уж добра,смляха я за 3 месеца.Ма да сьм я чакал да развьрти,ма да не сьм я натискал много,ма превьртали гумите на дьното ма ........нам си какви глупости.Взех с метални зьбчатки,1200 вата мотор и 13 000 оборота врьтка,чорап да и нахакаш ще го изстиска.

Голяма е,има 6 части за чистене и половината мивка заема като я разглобя,струва колко средна хубост гуми 16ки.Развьрти ли от нея чистиш суха плява само.

Само казвам,аз и тостер на тия имам и кафеварка и какво още не ми се рови из тьмницата.Падне ли ти тая марка на нормални пари ВЗИМАЙ,стават,не са евтинки ма стават,поне не ги хвьрлям на третия месец.

Е го малкия,1:25

Последно редактирано от BENZBOSS; 16-03-16, 10:20.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ами няма го тоз Бревил на нашия пазар

A1+

Коментар

Ами няма го тоз Бревил на нашия пазар
                        UK, UK те зове!
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Той зове, ама някой друг. Аз като един свободолюбив чиляк , избягал от оковите на началните , нямайки сигурни доходи ... търся нещо на изплащане. Онез на острова не предлагат такива опции за мен Ще го мислим още . Има време до лятото.

A1+

Коментар

На един човек минимум година и половина ще му се налага да приема храната течна, за тази цел търся вариант да не го лишавам от пресни плодове и зеленчуци.
                            .
                            Ако е такъв случаят, наистина е по-добре блендер. Това, което се изхвърля от изстисквачката е по-добре да минава през червата. Инак те не работят, а година и половина е голям срок

Коментар

Ами , блендер имам, обаче ми казаха , че е хубаво да пие само сок , без там ...как им казаха , забравих , че товарели стомаха. Идеята е да се редуват нещата, хем разнообразие , хем да няма проблеми със стомаха.

A1+

Коментар

Той зове, ама някой друг. Аз като един свободолюбив чиляк , избягал от оковите на началните , нямайки сигурни доходи ... търся нещо на изплащане. Онез на острова не предлагат такива опции за мен Ще го мислим още . Има време до лятото.
                                Breville май не я знаят България къде е на картата: http://www.breville.com/european-brands
                                В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X