Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аншоа или....

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Аншоа или....

    Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
    Да разбира се ,внимаваме и затова не е солена -кисела е,но той малкия лимоните ги яде като портокалите.
    Дай "рацепта"!!
    Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

    Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

    Коментар


    • #17
      От: Аншоа или....

      Първоначално публикуван от ДСВ Преглед на мнение
      Вижте какво намерих в нета.
      Е на тази рецепта вярвям, защото си спомням как баща ми взимаше едно време цели затворени тенекии без капак, точно като от сирене. Отваряше ги с нож. Вътре имаше само рибки и сол. Никакви течности. Мноооооого вкусни, слюноотделящи и жадни спомени!
      Венцислав Петров
      Горното е изцяло мое лично мнение, с което не ангажирам никое друго лице.
      Рекстън 2 2.7 165 к.с. ; Лагуна купе 2.0 dci 210 к.с.
      0889 62 8четири 6четири

      Коментар


      • #18
        От: Аншоа или....

        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2015-12-17 15.23.23.jpg
Прегледи:1
Размер:124.0 КБ
ID:5695229
        Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
        Дай "рацепта"!!
        То било много лесно но тъста му викам че е по-добър и да го прави той
        На едно кило риба една чаша осет една шепа сол и след като се почисти рибата -маха се главата и се се разделя на дълго на две ,нарежда я в един тапер залива я със сместа и отгоре малко зехтин и ригани и после в хладилника.
        п.п. не ставам за писател май
        Последно редактирано от tanosliven; 17-12-15, 14:32.
        Grand Vitra ddis 2008
        SEAT Althea XL tsi 2010
        Mitsubishi Canter

        Коментар


        • #19
          От: Аншоа или....

          Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]843422[/ATTACH]
          То било много лесно но тъста му викам че е по-добър и да го прави той
          На едно кило риба една чаша осет една шепа сол и след като се почисти рибата -маха се главата и се се разделя на дълго на две ,нарежда я в един тапер залива я със сместа и отгоре малко зехтин и ригани и после в хладилника.
          п.п. не ставам за писател май
          Пак рецепта за маринована риба. Тази всички я знаем но темата не е за нея.
          ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
          ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
          0896 846 246

          Коментар


          • #20
            От: Аншоа или....

            Въпроса е рецепта за маринована риба в първия пост.
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

            Коментар


            • #21
              От: Аншоа или....

              Ето това си е аншоа по домашному Рецептата е същата по същество с тази ,която колега писа /за египетските моряци/

              https://www.youtube.com/watch?v=1Fu9X2HLGCU
              ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

              Коментар


              • #22
                От: Аншоа или....

                Само пак да намекна.

                Аншоата която съм консумирал било то в ресторант, от магазина или домашна е тежко осолена до степен почти да нагарча от сол.
                Явно това е оригиналната рецепта.

                Внимавайте!
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

                Коментар


                • #23
                  От: Аншоа или....

                  Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                  Само пак да намекна.

                  Аншоата която съм консумирал било то в ресторант, от магазина или домашна е тежко осолена до степен почти да нагарча от сол.
                  Явно това е оригиналната рецепта.

                  Внимавайте!
                  Аз не мисля, че аншоата е за "наяждане". По скоро да замезиш...
                  ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

                  Коментар


                  • #24
                    От: Аншоа или....

                    Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
                    Аз не мисля, че аншоата е за "наяждане". По скоро да замезиш...
                    И от извесно време пасират по две три рибета в различни дресинги особенно за зелени салати.
                    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

                    Коментар

                    Активност за темата

                    Свий

                    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                    Зареждам...
                    X