здравейте колеги и кулинари,някои ползва ли нещо такова,и ако да нека сподели някоя интересна рецепта.Днес си купих такова нещо на филипс и още не сам го пробвал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
мулти кукър.
Свий
X
-
От: мулти кукър.
Аз вземам телешко, картофи, готов сос за спагети от Лидъл (с червена капачка на бурканчето е съвсем леко лют, а със зелена е нормален) и всичко в кукъра. Слагам го на 90 минути и става идеално. Няма по-лесна рецепта
А иначе кукъра не е нищо повече от една автоматична тенджера под налягане. Каквото може да направиш с нея, това и с кукъра.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
-
Колега би ли споделил рецептата и на коя/кои програма/и и за колко време го приготви ? (предполагам на stew си го готвил,но да си питам )
Въобще споделете всякакви рецепти,които сте пробвали в кукъра и са ви харесали /отнася се за всички колеги с кукъри
Коментар
-
Немам Кук'р, ама имам тенджера под налягане..Кило и нещо шилешко/агнешко или овчо, пет глави лук, една глава чесън, един буркан или две кутии домати, бахар, дафинов лист, черен пипер и сол, вода два пръста надолу щото лука пуска много, 90 минути на умерен огън , накрая поръси с магданоз и разтрии една две сухи люти чушки и ела да гледаш кво става
Става с всякaкво месо от четирикрак добитък..хвъркати твари- не използвам !
Последно редактирано от sonda; 05-10-15, 16:54.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Да на stew го приготвих,сложих малко мазнинка и малко вода една глава лук на едро месото на кубчета по големички,и пуснах кукъра,след 15минутки сложих един плик замразен микс и топеното сирене и го оставих до края на програмата.Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеКолега би ли споделил рецептата и на коя/кои програма/и и за колко време го приготви ? (предполагам на stew си го готвил,но да си питам )
Въобще споделете всякакви рецепти,които сте пробвали в кукъра и са ви харесали /отнася се за всички колеги с кукъри
SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Месо сложих 500гр.пилешки пържоли от бут без кожа а може и с гърди,малко соев сос сол и 170гр топено сирене,един пакет зеленчуков микс,и на стандартното време на програмата.Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнениеЗначи си го приготвял на стандартното задано време на stew. Не си го увеличавал или намалял ? Колко месо и топено сирене сложи ? А подправки някакви слага ли ?SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Който не се срамува, може да се образова за кукърите тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?to...;topicrefid=14
Интересни рецепти за тях тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?to...;topicrefid=14
Аз ползвам мултиварка на Панасоник без налягане.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар