Чета си аз тука из форумът колко е вреден зехтина и кой знае още какво и викам я да резна една бърза салатка по тоя повод и се поучи те това:
Чушка
Пресен лук
Маслинки
Розов домат
Краставичка. Крива ама хрупкава
Баят хляб (така де стар)
Сирене, бяло саламурено, да не се бърка с фета. Халумито (което е арабско всъщност) пак не става за нашите цели
Лайм на кубчета
Магданоз да има
Зехтин, сол, риган и босилек също така.
Зехтина от максимално вредния екстра върджин. Ако набарате ливански или израелски още по-добре.
Обърква се цялото нещо и воала:
Чушка
Пресен лук
Маслинки
Розов домат
Краставичка. Крива ама хрупкава
Баят хляб (така де стар)
Сирене, бяло саламурено, да не се бърка с фета. Халумито (което е арабско всъщност) пак не става за нашите цели
Лайм на кубчета
Магданоз да има
Зехтин, сол, риган и босилек също така.
Зехтина от максимално вредния екстра върджин. Ако набарате ливански или израелски още по-добре.
Обърква се цялото нещо и воала:
Коментар