От: Домашна шунка
Не искам да го стерилизирам просто не знам колко е времето за приготвяне в шунковара, и аз се нареждам за рецептата на жена ти.
Първоначално публикуван от ДСВ

бял и черен синап 1:1 белият си го взимам смлян черният го меля с мелница. смесват се и почва да се долива вода. бъркаш с пасатор или блендер. може да се добави хрян, куркума някои си правят извращения и с боровинки и други подобни. вместо вода може бира или вино
черният синап обикновено остава зърнист, мели се по-трудно. може и само с бял но няма да е толкова люта. сега основното за лютивината. научих го от англичаните
колкото е ПО-СТУДЕНА водата толкова по-люта става горчицата. някои слагат направо лед, аз пробвах с вода във фризера пред замръзване. оцета може да се добави на следващият ден. ако течността е дошла много и горчицата е станала рядка се сгъстява с брашно. май

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар