Ето и моите първи опити. Много са вкусни, но втората със свинско и телешко не е така със свеж розов цвят като вашите. Температурата ли съм объркал или друго?
Прикачени файлове
"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Има я в горна баня, виж в тема Относно пушените продукти. Дал съм сайта на производителя имат разфасовки по 1кг. Слагат се 10гр. Нитритна сол и 10 гр обикновенна на 1кг, ако ти к безсолно увеличаваш обикновенната, но не и нитритната
Има я в горна баня, виж в тема Относно пушените продукти. Дал съм сайта на производителя имат разфасовки по 1кг. Слагат се 10гр. Нитритна сол и 10 гр обикновенна на 1кг, ако ти к безсолно увеличаваш обикновенната, но не и нитритната
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Любо да не грешиш,н итрита по грам на килограм май беше
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
За втори път се запалих на кулинарна темпатика от този форум, предния път си взех валандар, а от днес имам и шунковар. Това го пиша най-вече във връзка с това ако някой се чуди какъв да си вземе - този от веве.бг е доста приличен, има си и термометърче.
Почвам и аз експериментите
Благодаря на всички за споделените снимки и рецепти!
Аз немога да разбера как се вкарва термометъра вътре на тези металните, след пружината има бутало което няма дупка за да мине острието на термометъра, а гледам че повечето варят така с вкаран термометър.
Коментар