Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Суджу
Свий
X
-
0885600006 - Чичо Коце
Коментар
-
От: Суджу
Рецепта пробвана и вкусна,половин кубче мая,чаена лъжичка сол чаена лъжичка захар 200мл.вода и брашно докато стане хубаво тесто,разделя се на топки колкото яйце,расто4ва се на тънко и се пече в тефлонов тиган без мазнина.SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Аз слагам и зехтин/олио около 50 мл за твоите пропорции и пека в пещ на 400 градуса!Първоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеРецепта пробвана и вкусна,половин кубче мая,чаена лъжичка сол чаена лъжичка захар 200мл.вода и брашно докато стане хубаво тесто,разделя се на топки колкото яйце,расто4ва се на тънко и се пече в тефлонов тиган без мазнина.
По нашия край им викаме пърленки!
След печенето се мажат с масло и се ръсят с хубава мерудия!МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Аз не държа да съм оригинал. Това, което забърках е най-близо до това, което предлагат по заведенията.Първоначално публикуван от Bibooo Преглед на мнениеПитах един съсед сириец- това е горе-долу +лук +магданоз.
Иначе това клипче за хлебчето показва всичко:
0885600006 - Чичо Коце
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар